Reparatie

Oeps kapot?!

Ohnee.., je iPhone is van de bank gevallen en nu zit er een dikke barst in je scherm. Je wilt hier natuurlijk niet je vingers aan openhalen. Snel laten repareren dan! Wist je dat we bij leapp reparaties van iedereen aannemen? Je hoeft dus nog niet klant bij ons te zijn. 

Heb ik garantie?

✓ Ik heb mijn device bij leapp gekocht.
✓ Ik heb mijn device nog geen 2 jaar.
✓ Ik heb geen val-, stoot- of vochtschade.

Heb je drie keer ja? Lees hier hoe je jouw device ter reparatie kan aanbieden, want jouw toestel heeft garantie.

Kies je device:

iPhone

Je hebt je iPhone iedere dag bij je, dus het kan iedereen gebeuren dat er wel eens iets mis gaat. Bij leapp bieden we iedereen de mogelijkheid om je iPhone door onze gecertificeerde reparateurs te laten repareren. 
Meer informatie ❯❯

Overig

Naast iPhone reparaties, nemen we ook iPads, MacBooks en iMac's aan ter reparatie. Hiervoor kan je altijd het beste naar de winkel komen zodat we daar zo snel mogelijk een diagnose kunnen stellen en tot reparatie kunnen overgaan.
Zoek je dichtstbijzijnde winkel ❯❯

Dag service

In sommige van onze leappstores is de mogelijkheid jouw device direct te laten repareren. We zijn druk bezig dit zo snel mogelijk uit te breiden naar een winkel bij in jou in de buurt. Op het moment zijn dat de volgende winkels:
leapp Zwolle

Week service

We zijn druk bezig met het uitbreiden van de dag service. Op dit moment kan dit nog niet bij iedere store. Hiervoor zullen wij jouw device moeten op sturen naar onze reparateurs welke direct voor je aan de slag zullen gaan. We hopen je altijd in ongeveer een week te kunnen helpen.

Wil je weten of er een leappstore bij jou in de buurt zit? Kijk hier voor een overzicht van alle leappstores te zien.

Wat kan ik zelf repareren?

Natuurlijk kan je zelf al een hoop oplossen, in deze blog hebben we al een groot aantal tips voor je op een rij gezet welke je makkelijk thuis kan oplossen. Staat het er toch niet tussen? Kom dan even snel langs in een van onze winkels.