Zakelijk

Refurbished Apple producten aanschaffen bij leapp is naast een stap in de goede richting naar het klimaat-neutraal inrichten van jouw kantoor ook nog eens een zeer betaalbare manier om Apple producten te kopen (inclusief twee jaar garantie).

Leapp zakelijk is er voor alle bedrijven en/of ZZP'ers die op jaarbasis meer dan €5000,- aan Apple producten aanschaffen. Wanneer je minimaal 5 devices (iPhones, iPads, Macbooks en/of iMacs) aanschaft, kan je ook via leapp zakelijk een op maat gemaakte offerte aanvragen. Onze zakelijke afdeling staat voor je klaar en helpt je graag aan de juiste Apple producten.

 

Neem gerust contact met ons op!

Joost Ruigrok
j.ruigrok@leapp.nl
06 22 46 24 22

Manuel Dame
m.dame@leapp.nl
06 46 06 23 62

Wist je al dat door het hergebruiken van een product je meehelpt aan een circulaire economie, en daarmee ook direct aan een duurzame samenleving? Wil je de mogelijkheden bespreken of een voorstel ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.
 Maak ook de sprong

Bij leapp bieden wij diverse Apple devices aan met een korting tot maar liefst 60% t.o.v. nieuw. Dit natuurlijk zonder te moeten inleveren aan de kwaliteit en services die je gewend bent van leapp! Wij hebben 13 winkels in Nederland en zijn dus als enige in staat de juiste aandacht en services te kunnen verlenen. Niet alleen aan jou tijdens het bestellen, maar ook aan jouw medewerkers zodra zij het product in gebruikt nemen.

Bezoek onze winkels

Maak zelf kennis met refurbishment en onze service.

Vind bij ons jouw ideale iPhone.

Leapp biedt een groot assortiment van iPhones aan, tot ons assortiment behoren de iPhone SE, de iPhone 6s, de iPhone 7, de iPhone 8, en de iPhone X. De iPhone is de meeste gewilde smartphone van het moment. Dit komt door de vooruitstrevende en innovatieve techniek. Het design van de iPhone is zeer geliefd en met een zeer gemakkelijke te begrijpen besturingssysteem en een geweldige camera is de iPhone geschikt voor iedereen.

 

Waarom een Refurbished iPhone?

Waarom zou je een refurbished iPhone kopen? Naast dat het beter voor het milieu is, scheelt het ook voor jouw portemonnee. En dat ook nog met de kwaliteit die je van Apple gewend bent. De iPhone wordt zorgvuldig gecontroleerd, getest en gerepareerd waar nodig. Zo houdt leapp de iPhones in topconditie zodat de klant topkwaliteit ontvangt. De ene iPhone heeft aan de buitenkant een paar krasjes, de ander ziet er nog splinternieuw uit. Technisch zijn ze altijd allemaal in perfecte conditie. Leapp biedt bij elke iPhone die je aanschaft 2 jaar carry-in garantie. Ook is er een topteam dat je bijstaat als je tegen iets aanloopt. Wist je trouwens dat je bij aankoop van een refurbished iPhone gemiddeld 27 kg CO2-uitstoot bespaart? Goed bezig dus!

Vind bij ons jouw ideale iPad.

Het assortiment van leapp bestaat uit de meest populaire iPads namelijk; de iPad Mini, iPad Air en de iPad Pro. Je kan bijna alles doen met de iPad; internetten, mailen, muziek luisteren, gamen, of foto’s en video’s bekijken. De iPad is  zeer gebruiksvriendelijke door het makkelijk te gebruiken iPadOS. Er zijn budget modellen die voor een lage prijs te koop zijn, maar we hebben ook echte krachtpatsers die alles aankunnen wat je van ze vraagt. Zo is er voor ieder wat wils! Fijn toch?!

Waarom een refurbished iPad?

Wanneer je gaat voor refurbished draag je niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan je portemonnee. En dit allemaal met de kwaliteit die je van Apple gewend bent. De iPad wordt uitgebreid gecontroleerd, getest en gerepareerd waar nodig. Dit zorgt ervoor dat de klant topkwaliteit ontvangt, ook ontvang je bij elke iPad die je bij leapp aanschaft 2 jaar carry-in garantie.

Vind bij ons jouw ideale MacBook.

Bij leapp kun je terecht voor zowel instapmodellen als meer geavanceerde refurbished MacBook modellen. Leapp biedt de verschillende MacBook Air en MacBook pro uitvoeringen. Heb je een laptop nodig die je met gemak kan meenemen zodat je overal kan werken dan is de MacBook Air de perfecte keuze. Als je een krachtiger laptop nodig hebt dan is de MacBook Pro de perfecte optie voor jou. 

 

Waarom een refurbished MacBook?

Refurbished is de oplossing voor iedereen die opzoek is naar Apple producten, maar ook aan het milieu en zijn portemonnee denkt. En dit is met de top kwaliteit die je gewend bent van Apple. Onze MacBooks worden op 50 punten door onze specialisten gecontroleerd en getest en dit garandeert de goede kwaliteit. De ene laptop heeft een kleine imperfectie hier en daar en de ander ziet er als nieuw uit, maar technisch gezien zijn al onze producten in perfecte conditie. Ook ontvang je bij elke MacBook die je bij leapp aanschaft 2 jaar carry-in garantie.

Vind bij ons jouw ideale iMac.

Leapp heeft een breed assortiment aan Mac apparaten. Of je nou een krachtpatser zoekt voor de zware taken of gewoon een groot fijn scherm wilt om op te surfen en mailen leapp heeft voor ieder wat wils. De iMac Unibody of de iMac Slim is altijd een goede keus. De iMac's welke bij leapp binnen komen worden zorgvuldig gecontroleerd en getest om zo de kwaliteit die je van Apple gewend bent te leveren. 

Waarom een refurbished iMac?

Refurbished is het antwoord wanneer je een steentje wil bijdragen aan het milieu en als je ook tegelijk aan je portemonnee denkt. De ene iMac heeft een paar kleine imperfectie en de ander ziet eruit als nieuw, maar technisch zijn al onze producten in perfecte conditie. Leapp garandeert ook 2 jaar carry-in garantie op elke iMac die je aanschaft.

Alle voordelen op een rij

Tot wel 60% korting t.o.v. nieuw;
Hét milieuvriendelijke alternatief voor een nieuw product;
Twee jaar garantie;
Refurbished door onze experts;
Je ontvangt een offerte en BTW factuur;

 

Meer informatie

Waar komen deze producten vandaan?

Waar een refurbished product precies vandaan komt, verschilt per product. De iPhones, iPads en Macs die door ons refurbished worden zijn voornamelijk afkomstig uit het bedrijfsleven en uit inruilprogramma’s. Ook kan een refurbished product als showroommodel in een winkel hebben gelegen.


Deze producten mogen dan niet meer als nieuw verkocht worden. Dat is natuurlijk zonde, want vaak zijn ze nog in perfecte conditie. Bij leapp hebben we een uniek wereldwijd netwerk om deze producten op te vangen en een eerlijk verdiend tweede leven te geven.

Wat is het verschil met tweedehands?

Bij een eerder gebruikt product wordt vaak gedacht aan tweedehands. Bij refurbished producten is echter niets minder waar. Voordat producten het stempel ‘refurbished’ krijgen doorlopen ze in ons Refurbishment lab namelijk 4 stappen waarbij er een controle wordt uitgevoerd op meer dan 50 punten.

Deze grondige controle maakt een refurbished product van leapp van vergelijkbare kwaliteit als een nieuw product. Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit die onze slimme experts leveren dat wij 2 jaar garantie geven. Heel wat anders dan een tweedehands aankoop!


Wat kan ik verwachten van de garantie?

Twee jaar garantie op hardware

Je hebt 2 jaar carry-in garantie op de hardware van het product, met 1 jaar beperkte garantie op de accu en adapter. Dat is onbezorgd genieten. Heb je je iPhone ná 15 maart 2019 gekocht? Dan heb je maar liefst 24 maanden garantie op de accu.

Sinds 15 maart 2019 zijn de garantievoorwaarden gewijzigd. Kijk hier voor de nieuwste voorwaarden die betrekking hebben op aankopen na 15 maart 2019.

Gratis retour bij reparatie

Wanneer er binnen 2 jaar na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware kun je contact opnemen met onze technische helpdesk. Na reparatie bezorgen wij het product weer gratis bij je thuis (binnen de Benelux), of bij een leapp store in de buurt. Wel zo gemakkelijk.


Gratis telefonische technische ondersteuning

Voor technische ondersteuning bij het gebruik van je product kun je 2 jaar lang gratis contact opnemen met onze Apple specialisten. Wij helpen je ook na de aankoop graag verder.

Meer over garantie

Wat als het product niet voldoet aan mijn verwachtingen?


Voldoet het geleverde product niet helemaal aan jouw verwachtingen? Bij leapp heb je als particulier recht op onze 14 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie. Meld je retouraanvraag binnen 14 dagen na ontvangst van het product bij ons. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort. Meer over retourrecht