Zakelijk

Refurbished Apple producten aanschaffen bij leapp is naast een stap in de goede richting naar het klimaat-neutraal inrichten van jouw kantoor ook nog eens een zeer betaalbare manier om Apple producten te kopen (inclusief twee jaar garantie).

Leapp zakelijk is er voor alle bedrijven en/of ZZP'ers die op jaarbasis meer dan €5000,- aan Apple producten aanschaffen. Wanneer je minimaal 5 devices (iPhones, iPads, Macbooks en/of iMacs) aanschaft, kan je ook via leapp zakelijk een op maat gemaakte offerte aanvragen. Onze zakelijke afdeling staat voor je klaar en helpt je graag aan de juiste Apple producten.

 

Wist je al dat door het hergebruiken van een product je meehelpt aan een circulaire economie, en daarmee ook direct aan een duurzame samenleving? Wil je de mogelijkheden bespreken of een voorstel ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.
 

Neem gerust contact op!

 


Manuel Dame
m.dame@leapp.nl
06 46 06 23 62 


Maak ook de sprong

Bij leapp bieden wij diverse Apple devices aan met een korting tot maar liefst 60% t.o.v. nieuw. Dit natuurlijk zonder te moeten inleveren aan de kwaliteit en services die je gewend bent van leapp! Wij hebben 13 winkels in Nederland en zijn dus als enige in staat de juiste aandacht en services te kunnen verlenen. Niet alleen aan jou tijdens het bestellen, maar ook aan jouw medewerkers zodra zij het product in gebruikt nemen.

Bezoek onze winkels

Maak zelf kennis met refurbishment en onze service.

Alle voordelen op een rij

Tot wel 60% korting t.o.v. nieuw;
Hét milieuvriendelijke alternatief voor een nieuw product;
Twee jaar garantie;
Refurbished door onze experts;
Je ontvangt een offerte en BTW factuur;

 

Meer informatie

Waar komen deze producten vandaan?

Waar een refurbished product precies vandaan komt, verschilt per product. De iPhones, iPads en Macs die door ons refurbished worden zijn voornamelijk afkomstig uit het bedrijfsleven en uit inruilprogramma’s. Ook kan een refurbished product als showroommodel in een winkel hebben gelegen.


Deze producten mogen dan niet meer als nieuw verkocht worden. Dat is natuurlijk zonde, want vaak zijn ze nog in perfecte conditie. Bij leapp hebben we een uniek wereldwijd netwerk om deze producten op te vangen en een eerlijk verdiend tweede leven te geven.

Wat is het verschil met tweedehands?

Bij een eerder gebruikt product wordt vaak gedacht aan tweedehands. Bij refurbished producten is echter niets minder waar. Voordat producten het stempel ‘refurbished’ krijgen doorlopen ze in ons Refurbishment lab namelijk 4 stappen waarbij er een controle wordt uitgevoerd op meer dan 50 punten.

Deze grondige controle maakt een refurbished product van leapp van vergelijkbare kwaliteit als een nieuw product. Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit die onze slimme experts leveren dat wij 2 jaar garantie geven. Heel wat anders dan een tweedehands aankoop!


Wat kan ik verwachten van de garantie?

Twee jaar garantie op hardware

Je hebt 2 jaar carry-in garantie op de hardware van het product, met 1 jaar beperkte garantie op de accu en adapter. Dat is onbezorgd genieten. Heb je je iPhone ná 15 maart 2019 gekocht? Dan heb je maar liefst 24 maanden garantie op de accu.

Sinds 15 maart 2019 zijn de garantievoorwaarden gewijzigd. Kijk hier voor de nieuwste voorwaarden die betrekking hebben op aankopen na 15 maart 2019.

Gratis retour bij reparatie

Wanneer er binnen 2 jaar na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware kun je contact opnemen met onze technische helpdesk. Na reparatie bezorgen wij het product weer gratis bij je thuis (binnen de Benelux), of bij een leapp store in de buurt. Wel zo gemakkelijk.


Gratis telefonische technische ondersteuning

Voor technische ondersteuning bij het gebruik van je product kun je 2 jaar lang gratis contact opnemen met onze Apple specialisten. Wij helpen je ook na de aankoop graag verder.

Meer over garantie

Wat als het product niet voldoet aan mijn verwachtingen?


Voldoet het geleverde product niet helemaal aan jouw verwachtingen? Bij leapp heb je als particulier recht op onze 14 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie. Meld je retouraanvraag binnen 14 dagen na ontvangst van het product bij ons. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort. Meer over retourrecht