Over ons

Organisatie

Al acht jaar zijn wij dé specialist in refurbishment. Als pionier zijn we in een paar jaar tijd uitgegroeid van Hollandse startup naar een de marktleider op het gebied van refurbishment.

 Onze missie

Onze missie is Apple producten breed bereikbaar maken. Wij bieden een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dat doen we door de producten van Apple een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar tegen flinke kortingen. Refurbishment noemen we dat.

 

Met inmiddels 13 winkels en ruim 100 medewerkers helpen wij klanten de beste keuze te maken. Dat gebeurt met een enorme gedrevenheid om het beste product en de beste service te leveren. De bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook als gepassioneerd, open en informeel, met serieuze kansen voor talent.

 

Meer informatie

Over ons product

Bij leapp vindt je refurbished Apple producten, zoals de iPhone, iPad, MacBook en iMac, maar ook refurbished headsets van Sennheiser. Ontdek meer over refurbishment en onze productgarantie.

Over onze winkels

In onze leapp stores vindt je een divers aanbod refurbished Apple producten. Als je persoonlijk geïnformeerd wilt worden of een product voor aanschaf wilt bekijken ben je hier van harte welkom. Bekijk onze leapp stores

Over onze organisatie

leapp is een organisatie met een plat organigram. Hierdoor heerst er een informele sfeer met korte lijnen. Dat stelt ons in staat om sneller voor jou te kunnen werken. 

 

Je kan ons hier vinden:

Leapp Omnichannel BV (handelend onder de naam 'leapp')

Joop Geesinkweg 201

1114 AB Amsterdam-Duivendrecht


Kamer van Koophandel Amsterdam: 72.18.28.65

BTW nummer: NL859019056B01