Over leapp

Organisatie

Al sinds 2011 zijn wij dé specialist in refurbishment. Als pionier zijn we in een paar jaar tijd uitgegroeid van Hollandse startup naar een de marktleider op het gebied van refurbishment.

Onze missie

Onze missie is Apple producten breed bereikbaar maken. Wij bieden een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dat doen we door de producten van Apple een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar tegen flinke kortingen. Refurbishment noemen we dat.

Wij helpen onze klanten de beste keuze te maken. Dat gebeurt met een enorme gedrevenheid om het beste product en de beste service te leveren. De bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook als gepassioneerd, open en informeel, met serieuze kansen voor talent.

 

Over ons product

Bij leapp vind je refurbished Apple producten, zoals iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Ontdek meer over refurbishment en onze productgarantie.

 

Over onze organisatie

leapp is een organisatie met een plat organigram. Hierdoor heerst er een informele sfeer met korte lijnen. Dat stelt ons in staat om sneller voor jou te kunnen werken. 

Je kan ons hier vinden:

Leapp BV

Burgemeester Verderlaan 11e
3544AD Utrecht

Let op: geen bezoekadres voor consumenten en wij hebben hier geen voorraad