Laatste update: 15 mei 2024

Zoek Mijn iPhone Uitzetten - Snel FMI Verwijderen bij leapp

zoek mijn iphone uitzetten

Voordat wij een toestel kunnen aanmelden bij leapp voor retour, reparatie of omruilen van een product, dient eerst de "#N/A"(/Find my iPhone) functie uitgeschakeld te worden op de iPhone of iPad. In deze instructie wordt uitgelegd hoe je dat doet.

Mogelijkheid 1: verwijderen 'Zoek mijn iPhone' op de iPhone of iPad 

 

 1. Naar instellingen
  Ga op je iPhone of iPad naar de app "Instellingen"
  Bovenaan zie je jouw naam en Apple ID staan. Klik daar op.
 2.  Selecteer "Zoek mijn" en ga verder met de volgende stap.

 3. Selecteer "Zoek mijn iPhone".

 4. Hierna kom je in de "Zoek mijn iPhone" instelling terecht (zie onderstaande afbeelding). Schuif de groene knop naar links en vul jouw Apple ID wachtwoord in om te bevestigen dat Zoek mijn iPhone uitgeschakeld moet worden. Als de knop niet meer groen is dan is het gelukt Zoek mijn iPhone uit te schakelen!

Mogelijkheid 2: FMI verwijderen op een computer

Het verwijderen van “zoek mijn iPhone” via de webbrowser op een computer als het toestel zelf niet meer aan kan. Zorg dan ook dat het toestel uit is. Ga naar iCloud.com en log in met de Apple ID dat ook op het toestel staat.

 

 1. Log in op iCloud.com

 2. Ga naar "Zoek mijn iPhone"
  Na het inloggen op icloud kan het zijn dat er wordt gevraagd om een 6 cijferige code. Deze code hoef je niet in te vullen. Verschijnt niet het venster waar om de code wordt gevraagd, ga dan naar stap 3. Onder het veld waar de code ingevuld kan worden staat een knop om direct naar “zoek mijn iPhone” te gaan zonder het invullen van de 6 cijferige code. klik daarop en ga naar stap 4.

 3. kies voor “Zoek mijn iPhone”

 4. Selecteer jouw apparaat
  In het browservenster wordt een landkaart geladen met boven in het scherm een knop “Alle apparaten”, klik daarop en selecteer het apparaat waar je het Apple ID van wilt verwijderen. Dat kan alleen bij een apparaat dat offline in de lijst staat.

 5. koppel apparaat los
  Je kunt het gekozen apparaat loskoppen van het Apple ID door op “Verwijder uit account” te klikken.

 6. Verwijder iPhone
  Daarna verschijnt de melding of je het apparaat wilt verwijderen. Klik op “Verwijder”.


Als laatste kan je nakijken of het is gelukt daar opnieuw in de lijst te kijken met alle apparaten. Als het toestel er niet meer tussen staat dan is het gelukt en is “Zoek mijn iPhone” uitgezet en kunnen wij het toestel innemen ter reparatie.

Terug naar blog