Laatste update: 15 juni 2024

leapp winkels - Koop Voordelig Refurbished Apple Online!

leapp winkels

Vind jij Apple producten vaak te duur? Dan hebben wij een onweerstaanbaar alternatief als je wel waanzinnige refurbished producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig hebt. Wij geven de producten van Apple namelijk een tweede leven! Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, zo bestel je bijvoorbeeld een Macbook met een flinke korting.

Waar zijn de leapp winkels?

Jarenlang heeft leapp fysieke winkels gehad. Misschien ben je er weleens een binnen gestapt. In het voorjaar van 2020 sloten de leapp winkels hun deuren definitief. Maar.... Niet getreurd!

Online shop

Je kan al onze refurbished Apple producten gewoon 24/7 online in onze webshop kopen. Enne.. Oja, we bezorgen je Apple producten meestal gratis thuis, je kan ze retourneren als het hem toch niet 100% is én je krijgt 2 jaar garantie erbij.

Zie je een product dat je graag zou willen? Wees er dan snel bij, want steeds meer mensen kiezen voor duurzaamheid en dat merken we aan onze refurbished producten. Ze vliegen als warme Apples over de toonbank! 🛒💨

Wat betekent dit voor mijn garantie?

Helemaal niets! Je garantie blijft gewoon zoals 'ie was, ook als je je leapp-product in een fysieke winkel gekocht hebt.

Terug naar blog
Lees jij graag over Apple producten? Bij leapp hebben we dan meer leuke blogs voor je. Check hier bijvoorbeeld EarPods Apple en euroteken op MacBook.