Laatste update: 15 juni 2024

Verschil iPhone 14 Plus en 14 Pro Max - Kies Slim bij leapp

verschil iphone 14 plus en 14 pro max

Zijn jullie net zo enthousiast over de nieuwste iPhones als wij? We begrijpen dat het kiezen van de juiste iPhone soms net zo moeilijk kan zijn als het kiezen van de juiste outfit voor een eerste date. Er zijn zoveel opties, en elke optie heeft zijn unieke kenmerken. Het is niet alleen een kwestie van de technische specificaties begrijpen, maar ook van het inschatten van de waarde die je krijgt voor je geld. Niemand wil onzeker zijn over zijn aankoop of te veel betalen voor functies die hij niet nodig heeft of wil. Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen.

 

Het verschil tussen de iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro Max

Laten we beginnen met de basis. Beide telefoons hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Ze draaien allebei op het nieuwste besturingssysteem van Apple, iOS 15, en hebben een krachtige A15 Bionic-chip. Ze hebben ook beide 5G-connectiviteit, waardoor je kunt genieten van supersnelle downloads en uploads, en ze hebben beide een Ceramic Shield-frontcover die vier keer beter presteert bij vallen dan elke andere smartphone-glas. Maar er zijn ook enkele belangrijke verschillen tussen de twee telefoons. De iPhone 14 Pro Max heeft bijvoorbeeld een groter scherm dan de iPhone 14 Plus, met een grootte van 6,7 inch in vergelijking met de 6,1 inch van de Plus. De Pro Max heeft ook een betere camera, met een Pro-camerasysteem met drie lenzen in vergelijking met het Dual-camerasysteem van de Plus.

 

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we dat je blij bent met je aankoop. Daarom bieden we niet alleen een duidelijke, gemakkelijk te begrijpen vergelijking van de iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro Max, maar we bieden ook uitstekende klantenservice. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. We willen ervoor zorgen dat je de juiste iPhone kiest voor jouw behoeften en budget. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze collectie van refurbished iPhones en vind de perfecte match voor jou. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste en beste iPhone of een ouder model dat nog steeds geweldige prestaties levert, we hebben iets voor iedereen. En vergeet niet, bij leapp krijg je altijd een geweldige deal.
Terug naar blog