Laatste update: 12 mei 2024

Apple Trade In: Verhoog Waarde met leapp's Slimme Tips!

apple trade in

Apple Trade In

Als trotse bezitter van een Apple-apparaat wil je natuurlijk het beste uit je investering halen. Je wilt niet alleen genieten van de nieuwste functies en het strakke design, maar ook de zekerheid hebben dat je oude apparaat nog waarde heeft. Daarnaast wil je een eenvoudig en snel inruilproces en een betrouwbare en veilige manier om je oude apparaten te verkopen of in te ruilen. Maar wat als je tegen problemen aanloopt, zoals het niet kunnen inloggen op iCloud en het verliezen van toegang tot je dierbare familiefoto's? In dit artikel bespreken we hoe het Apple Trade In-programma werkt en hoe leapp je kan helpen om het meeste uit je Apple-apparaten te halen.

 

leapp helpt je op weg

Bij leapp begrijpen we dat het inruilen van je oude Apple-apparaat niet altijd even makkelijk is. Daarom helpen we je graag op weg met duidelijke en transparante informatie over het inruilprogramma en de waarde van je oude apparaten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een gerust hart je oude apparaat inruilen voor een nieuw (refurbished) Apple-product dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

 

De oplossing voor jouw Apple Trade In-uitdagingen

Om je te helpen bij het inruilproces, hebben we een aantal oplossingen voor de uitdagingen waar je als Apple-gebruiker tegenaan kunt lopen:
 • Onzekerheid over de waarde van je oude Apple-apparaat
  Maak gebruik van de online taxatietools die door leapp en Apple worden aangeboden om een indicatie te krijgen van de waarde van je oude apparaat.
  Vergelijk de taxaties van verschillende partijen om een goed beeld te krijgen van de marktwaarde van je apparaat.
 • Moeite met het vinden van betrouwbare informatie over het inruilprogramma
  Raadpleeg de officiële Apple-website en leapp.nl voor informatie over het Apple Trade In-programma. Inruilen bij leapp is mogelijk via deze pagina.
  Lees ervaringen van andere gebruikers op forums en in reviews om een goed beeld te krijgen van de betrouwbaarheid van het inruilprogramma.
 • Angst voor het delen van persoonlijke gegevens tijdens het inruilproces
  Zorg ervoor dat je je apparaat volledig wist voordat je het inruilt. Volg hiervoor de instructies van Apple en leapp.
  Kies voor een betrouwbare partij zoals leapp of Apple zelf voor het inruilproces, zodat je zeker weet dat je persoonlijke gegevens in goede handen zijn.
 • Twijfel over de betrouwbaarheid van de partij waarmee je zaken doet
  Doe onderzoek naar de reputatie van de partij waarmee je zaken wilt doen. Lees reviews en ervaringen van andere gebruikers om een goed beeld te krijgen van de betrouwbaarheid van de partij.
  Kies bij voorkeur voor een partij met een fysieke winkel of een goede klantenservice, zodat je altijd ergens terecht kunt met vragen of problemen.

 

Hoe leapp je verder helpt

Bij leapp willen we je niet alleen helpen met het inruilen van je oude Apple-apparaat, maar ook met het kiezen van een nieuw (refurbished) Apple-product dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Onze refurbished Apple-producten zijn duurzaam, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Daarnaast staan we altijd voor je klaar met advies en ondersteuning, mocht je onverhoopt toch vastlopen. Dankzij de uitstekende service van leapp kun je met een gerust hart je oude apparaat inruilen en genieten van een nieuw (refurbished) Apple-product. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje op leapp.nl en ontdek de mogelijkheden.
Terug naar blog
Lees jij graag over Apple producten? Bij leapp hebben we dan meer leuke blogs voor je. Check hier bijvoorbeeld AirDrop en MacBook vergelijken.