Laatste update: 18 juni 2024

Welke iPhone kopen? Ontdek jouw perfecte match bij leapp!

welke iphone kopen

Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone, dan wil je natuurlijk de beste keuze maken. Je wilt een betrouwbare en duurzame smartphone die past bij jouw behoeften en budget. Denk aan goede prestaties, een uitstekende camera en een lange batterijduur. Maar met zoveel verschillende iPhone-modellen en opties kan het lastig zijn om een weloverwogen keuze te maken. Welke specificaties zijn belangrijk voor jouw gebruik? Moet je kiezen voor een nieuw of refurbished toestel? En hoe vind je de beste deals en aanbiedingen? In deze blog helpen we je met het maken van de juiste keuze. We vergelijken de verschillende iPhone-modellen, geven advies over welke specificaties belangrijk zijn voor jouw gebruik en vertellen je alles over de voordelen van het kopen van een refurbished iPhone bij leapp. Zo weet jij straks precies welke iPhone het beste bij jou past én hoe je de beste deal scoort.

De verschillende iPhone-modellen vergelijken

Om te beginnen is het belangrijk om te weten welke iPhone-modellen er allemaal zijn. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente modellen en hun belangrijkste specificaties:

 • iPhone SE (2020)
  Dit model is een budgetvriendelijke optie met een compact formaat. Het heeft een 4,7-inch scherm, een enkele 12-megapixel camera en een krachtige A13 Bionic-chip.
 • iPhone 11
  De iPhone 11 heeft een 6,1-inch scherm, een dual 12-megapixel camera systeem en de A13 Bionic-chip. Dit model biedt een goede balans tussen prijs en prestaties.
 • iPhone 12 en 12 mini
  Deze modellen hebben respectievelijk een 6,1-inch en 5,4-inch scherm, een dual 12-megapixel camera systeem en de nieuwere A14 Bionic-chip. Ze ondersteunen ook 5G-connectiviteit.
 • iPhone 12 Pro en 12 Pro Max
  De Pro-modellen hebben een 6,1-inch en 6,7-inch scherm, een triple 12-megapixel camera systeem met LiDAR-scanner en de A14 Bionic-chip.

Ze bieden de beste prestaties en camerafuncties, maar zijn ook duurder. Bij het kiezen van een iPhone-model is het belangrijk om te kijken naar jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Gebruik je jouw smartphone voornamelijk voor het maken van foto's en video's? Dan is een model met een betere camera, zoals de iPhone 12 Pro, wellicht een goede keuze. Ben je vooral op zoek naar een compacte en budgetvriendelijke optie? Dan is de iPhone SE (2020) misschien meer geschikt voor jou

Welke specificaties zijn belangrijk voor jouw gebruik?

Om de beste iPhone voor jouw behoeften te vinden, is het belangrijk om te weten welke specificaties voor jou van belang zijn. Hieronder vind je enkele belangrijke specificaties om rekening mee te houden:

 • Schermformaat en resolutie
  Afhankelijk van jouw voorkeur en gebruik kan een groter of kleiner schermformaat belangrijk zijn. Ook de resolutie van het scherm kan van invloed zijn op de beeldkwaliteit.
 • Processor
  De processor bepaalt de snelheid en prestaties van jouw iPhone. Een snellere processor zorgt voor betere prestaties, maar kan ook duurder zijn.
 • Camera
  Als je graag foto's en video's maakt met jouw smartphone, is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de camera. Nieuwere modellen hebben vaak betere camera's met meer functies.
 • Batterijduur
  Afhankelijk van jouw gebruik kan een langere batterijduur belangrijk zijn. Over het algemeen hebben nieuwere modellen een betere batterijduur.
 • Opslagcapaciteit
  Afhankelijk van hoeveel apps, foto's en video's je op jouw iPhone wilt opslaan, kan de opslagcapaciteit van belang zijn. Kies voor een model met voldoende opslagruimte om te voorkomen dat je snel zonder ruimte komt te zitten.

 

Nieuw of refurbished: wat is de beste keuze?

Bij het kiezen van een iPhone kan het ook belangrijk zijn om te beslissen of je een nieuw of refurbished toestel wilt aanschaffen. Een refurbished iPhone is een gebruikt toestel dat door leapp is schoongemaakt, gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Hierdoor is een refurbished iPhone vaak goedkoper dan een nieuw toestel, terwijl je wel kunt rekenen op een betrouwbare en kwalitatief goede smartphone. De voordelen van het kopen van een refurbished iPhone bij leapp zijn onder andere:

 • Duurzaamheid
  Door een refurbished iPhone te kopen, draag je bij aan een duurzamere wereld. Je voorkomt namelijk dat een goed werkend toestel wordt weggegooid.
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid
  Refurbished iPhones van leapp zijn uitvoerig getest en gecontroleerd, waardoor je kunt rekenen op een betrouwbare en kwalitatief goede smartphone.
 • Prijs
  Een refurbished iPhone is vaak goedkoper dan een nieuw toestel, waardoor je geld kunt besparen zonder in te leveren op kwaliteit.
 • Garantie
  Bij leapp krijg je op een refurbished iPhone altijd 24 maanden garantie, zodat je met een gerust hart jouw aankoop kunt doen.

Wil je meer weten over wat refurbished inhoudt? Of het keurmerk dat wij aanhouden ter garantie van de specificaties? Lees dan hier waarom wij zo'n fans zijn van refurbished iPhones!

Tips voor het vinden van de beste deals en aanbiedingen

Om de beste deal voor jouw nieuwe iPhone te vinden, kun je de volgende tips in gedachten houden:

 • Vergelijk prijzen
  Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders om te zien waar je de beste deal kunt krijgen. Vergeet hierbij niet om ook refurbished iPhones te overwegen, aangezien deze vaak goedkoper zijn dan nieuwe toestellen.
 • Let op aanbiedingen
  Houd aanbiedingen en kortingsacties in de gaten. Zo kun je soms flink besparen op de aanschaf van jouw nieuwe iPhone.
 • Overweeg een ouder model
  Nieuwere iPhone-modellen zijn vaak duurder. Overweeg daarom om een ouder model aan te schaffen, aangezien deze vaak goedkoper zijn en nog steeds uitstekende prestaties kunnen leveren.
 • Abonneer je op onze nieuwsbrief!
  En dan delen we al onze leuke nieuwtjes en scherpe deals direct met je :)

Of ontdek meer opties op deals

 

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp vinden we het belangrijk om jou te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw iPhone-aankoop. We bieden je niet alleen duurzame (refurbished) Apple-producten die jouw dagelijks leven makkelijker maken, maar ondersteunen je ook als je onverhoopt toch vastloopt (zoals in deze blog). Onze uitstekende service, deskundig advies en betrouwbare producten zorgen ervoor dat jij met een gerust hart jouw nieuwe iPhone kunt aanschaffen. Ben je benieuwd naar ons aanbod van refurbished iPhones? Neem dan een kijkje op leapp.nl en ontdek welk toestel het beste bij jou past.
Terug naar blog