Laatste update: 15 juni 2024

Always On Display iPhone: Haal meer uit je iPhone met leapp

always on display iphone

Als iPhone-gebruiker ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar manieren om je apparaat nog beter te gebruiken. Eén van de functies die je misschien over het hoofd ziet, is de Always On Display-functie. Deze functie stelt je in staat om belangrijke informatie te zien, zelfs als je telefoon in de slaapstand staat. Maar wat zijn de voordelen van deze functie? Hoe verhoudt deze zich tot soortgelijke functies op andere smartphones? En hoe zit het met de impact op de batterijduur van je iPhone? In dit blogartikel gaan we in op al deze vragen en meer. Let op, deze functie is alleen beschikbaar vanaf de refurbished iPhone 14 Pro!

leapp helpt je met de Always On Display-functie

Bij leapp weten we hoe belangrijk het is om het meeste uit je iPhone te halen. Daarom zijn we er om je te helpen met de Always On Display-functie. We bieden je niet alleen gedetailleerde informatie over deze functie, maar begeleiden je ook bij het inschakelen en aanpassen ervan op je iPhone. Bovendien leggen we uit hoe de Always On Display-functie zich verhoudt tot die op andere smartphones en waarom de iPhone-versie superieur is.

Alles wat je moet weten over de Always On Display-functie

De Always On Display-functie is een handige functie die je in staat stelt om snel toegang te krijgen tot belangrijke informatie zonder je iPhone te hoeven ontgrendelen. Dit omvat zaken als de tijd, datum, batterijstatus en meldingen. Maar hoe zit het met de impact op de batterijduur van je iPhone? Het goede nieuws is dat de Always On Display-functie ontworpen is om zo min mogelijk energie te verbruiken. Dit komt doordat het alleen de noodzakelijke pixels op het scherm verlicht, terwijl de rest van het scherm uitgeschakeld blijft. Bovendien wordt de helderheid van het scherm automatisch aangepast op basis van het omgevingslicht, wat verder helpt om de batterij te besparen.

Het inschakelen van de Always On Display-functie is eenvoudig. Ga naar Instellingen > Display & Helderheid > Altijd Aan. Hier kun je de functie in- of uitschakelen en aanpassen aan je voorkeuren. Let op, dit is alleen mogelijk op een iPhone 14 Pro of nieuwe modellen. Dit is dan ook een van de belangrijkste verschillen tussen de reguliere iPhone 14 en de 14 Pro In vergelijking met andere smartphones biedt de iPhone een aantal voordelen. Ten eerste is de kwaliteit van het display van de iPhone superieur, wat zorgt voor een helderder en scherper beeld. Ten tweede biedt de iPhone een grotere mate van personalisatie, waardoor je de Always On Display-functie kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we dat je het meeste uit je iPhone haalt. Daarom staan we klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt, of het nu gaat om het inschakelen van de Always On Display-functie of het controleren van je batterijgebruik. Bovendien bieden we een breed scala aan duurzame (refurbished) Apple-producten die je dagelijkse leven gemakkelijker maken. En mocht je ooit vastlopen, dan staan we klaar om je te ondersteunen, net zoals in deze blog. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de voordelen van de Always On Display-functie op je iPhone en ervaar de uitstekende service van leapp en ons uitgebreide assortiment aan (refurbished) Apple-producten.
Terug naar blog