Laatste update: 15 juni 2024

iPad als Tweede Scherm: Verhoog Productiviteit met leapp

ipad als tweede scherm

Een groot deel van de mensen heeft een laptop als werkstation. Dit is natuurlijk super handig, want je kunt hem overal mee naar toe nemen en dus werken waar je maar wil. Een nadeel is dat je niet zo'n groot fijn scherm hebt als op een iMac. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een iPad en waarom zou je deze niet als tweede scherm gebruiken en op die manier je productiviteit een stuk vergroten?

Je iPad is een krachtig hulpmiddel dat je kunt gebruiken om je productiviteit te verhogen. Of je nu onderweg bent en een draagbaar tweede scherm nodig hebt, of gewoon meer ruimte nodig hebt om te werken, je iPad kan de oplossing zijn. Maar hoe stel je je iPad in als tweede scherm? Welke tools en apps heb je nodig? En hoe zorg je ervoor dat je apparaten en software compatibel zijn?

Apple Sidecar

Het makkelijkste is de functie van Apple genaamd Sidecar zelf. Heb je een MacBook of MacBook Pro van bouwjaar 2016 of een MacBook Air van 2018 of nieuwer? Dan heeft Apple een functie ingebouwd genaamd Sidecar, waarmee je met gemak je iPad als tweede scherm kan gebruiken.

Je kan je iPad dan direct gebruiken om er vensters heen te slepen en als tweede monitor te gebruiken. Het handige is dat je iPad gevoelig blijft voor touch en pen. Mocht je een Apple pencil hebben, dan kan je deze dus gewoon blijven gebruiken om te schrijven, illustreren of aantekeningen te maken op je 'extra' scherm.

Als je MacBook of iMac niet geschikt is voor Sidecar, zijn er nog een paar andere opties. Hiervoor moet je een app op je iPad en je MacBook of iMac installeren, zodat deze met deze elkaar kunnen communiceren. De meeste van deze apps zijn betaald, maar bedenk wel dat je vaak veel duurder uit bent als je een nieuw scherm moet kopen.

Leapp heeft de perfecte iPad als tweede scherm

Als je op zoek bent naar een betaalbare iPad om als tweede scherm te kunnen gebruiken, ben je bij leapp aan het juiste adres! Bekijk eens ons complete assortiment refurbished iPads, er zit altijd wel een model bij dat perfect bij jou past.

Leapp helpt je om je iPad als tweede scherm in te stellen

Leapp is meer dan alleen een plek om refurbished Apple producten te kopen. We zijn er ook om je te helpen het meeste uit je Apple apparaten te halen. En dat betekent dat we je kunnen helpen om je iPad als tweede scherm in te stellen.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met Apple producten, we kunnen je de nodige stappen en tips geven om je iPad succesvol als tweede scherm te gebruiken. We kunnen je ook adviseren over de beste tools en apps om dit te doen. En als je je zorgen maakt over de compatibiliteit van je apparaten en software, kunnen we je geruststellen met informatie over welke apparaten en software compatibel zijn.

Oplossingen voor het instellen van je iPad als tweede scherm

Er zijn verschillende manieren om je iPad als tweede scherm in te stellen. Hier zijn enkele oplossingen die we aanbevelen:

  • Gebruik Sidecar: Sidecar is een functie die beschikbaar is op nieuwere modellen van de iPad en Mac. Het stelt je in staat om je iPad draadloos te gebruiken als een verlengstuk van je Mac-scherm. Je kunt het gebruiken om vensters naar je iPad te slepen, tekenen met de Apple Pencil, of zelfs als een tweede scherm voor videoconferenties.

Naast deze oplossingen, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je apparaten up-to-date zijn en dat je regelmatig back-ups maakt van je gegevens. En als je problemen ondervindt bij het instellen van je iPad als tweede scherm, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we dat je het meeste uit je Apple apparaten haalt. Daarom zijn we er om je te helpen bij het instellen van je iPad als tweede scherm. We kunnen je adviseren over de beste apps en tools om te gebruiken, en we kunnen je helpen bij het oplossen van eventuele technische problemen.

Maar onze hulp stopt niet bij het instellen van je iPad als tweede scherm. We bieden ook een breed scala aan duurzame (refurbished) Apple producten die je dagelijks leven makkelijker kunnen maken. En als je onverhoopt toch vastloopt, staan we klaar om je te helpen.

Bij leapp zijn we trots op onze uitstekende service. We zijn er om je te helpen, of je nu een nieuwe iPad nodig hebt, hulp nodig hebt bij het instellen van je iPad als tweede scherm, of gewoon een vraag hebt over je Apple apparaten. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de wereld van leapp en ervaar zelf de voordelen van onze producten en diensten. Bezoek onze website voor meer informatie.

Terug naar blog