Wat is een Refurbished iPhone nou eigenlijk?

Wat is een Refurbished iPhone nou eigenlijk?

 

Wat is een Refurbished iPhone?

Een Refurbished iPhone is een iPhone met een tweede leven. En niet zomaar een tweede leven, eentje die misschien nog wel beter is dan die daarvoor. Beter voor jou en beter voor de planeet! Een 'Refurbished iPhone' is dus eigenlijk een al eerder 'gebruikte' telefoon die volledig opgeknapt is en weer als nieuw functioneert. Dit zorgt ervoor dat de Refurbished Apple iPhone meer in de buurt komt van een nieuw toestel dan van een gebruikte, maar dan voor een lekker prijsje!

Waarom een Refurbished iPhone?

Goed en betrouwbaar

Voordat een Refurbished iPhone verkocht wordt, ondergaat deze een grondige test. Tijdens deze test wordt de iPhone op meer dan 50 punten gecontroleerd, getest en eventueel gereviseerd. Dit maakt het toestel weer zo goed als nieuw. Om de twijfel over de kwaliteit weg te nemen is het Keurmerk Refurbished ontwikkeld. Dit houdt in dat zowel de Refurbished iPhone als de organisatie continu worden getest. Meer over het keurmerk lees je hier.

Goed voor de planeet

Een Refurbished iPhone is niet alleen heel goed voor jouw portemonnee,  het draagt ook nog is een flink steentje bij aan een circulaire economie. In elke iPhone zitten onderdelen die niet recyclebaar zijn. Door een Refurbished iPhone aan te schaffen hoeven er een stuk minder van deze onderdelen gemaakt te worden, fantastisch toch! Ook kost het proces van een Refurbished iPhone een stuk minder energie als dat van een compleet nieuw toestel. Dit zorgt voor veel minder CO2 uitstoot en verkleint dus ook jouw CO2-footprint, bof jij effe!

Meer over Refurbished bij Leapp

Terug naar blog