Laatste update: 15 juni 2024

Verschil iPhone 12 en 14: Maak Slimme Keuze bij leapp

verschil iphone 12 en 14

Als je overweegt om een nieuwe iPhone te kopen, wil je waarschijnlijk de verschillen en overeenkomsten tussen de iPhone 12 en 14 begrijpen. Je vraagt je misschien af of het de investering waard is om te upgraden naar de iPhone 14. Misschien wil je ook de prijs-kwaliteitverhouding van beide modellen begrijpen om te bepalen of de hogere prijs van de nieuwste modellen gerechtvaardigd is. Daarbij wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de nieuwste technologie en de voordelen ervan. Het kan echter een uitdaging zijn om de technische specificaties van de iPhone 12 en 14 te begrijpen. Het kan ook verwarrend zijn om de verschillende modellen en versies van de iPhone te onderscheiden. Bovendien kan je twijfelen over de extra kosten van het upgraden naar de nieuwste modellen.

Hoe leapp je helpt

Bij leapp willen we je helpen om een weloverwogen keuze te maken. We bieden een duidelijke en eenvoudige vergelijking tussen de iPhone 12 en 14. We leggen de technische specificaties in begrijpelijke taal uit. We geven je ook advies over of het de moeite waard is om te upgraden, afhankelijk van jouw behoeften en budget.

Vergelijking: iPhone 12 versus iPhone 14

Laten we beginnen met het vergelijken van de iPhone 12 en 14 op basis van hun technische specificaties, functies en prijs.

Design

Het ontwerp van de iPhone 12 en 14 is vrij gelijkaardig. Beide modellen hebben een platte rand, wat een terugkeer is naar het ontwerp van de iPhone 4. De iPhone 14 heeft echter een iets kleiner en lichter ontwerp dan de iPhone 12.

Display

De iPhone 12 en 14 hebben beide een Super Retina XDR-display. Echter, de iPhone 14 heeft een ProMotion-technologie die een vloeiendere en responsievere ervaring biedt, vooral bij het scrollen of gamen.

Camera

De iPhone 12 heeft een dubbele 12-megapixel camera aan de achterkant, terwijl de iPhone 14 een verbeterde camera heeft met betere nachtmodus en optische beeldstabilisatie.

Batterijduur

De iPhone 14 heeft een langere batterijduur dan de iPhone 12. Dit is te danken aan de efficiëntere A15 Bionic-chip.

Prijs

De iPhone 14 is duurder dan de iPhone 12. Echter, gezien de verbeterde functies en prestaties, kan het de extra kosten waard zijn.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we je helpen om het meeste uit jouw Apple-apparaten te halen. We bieden duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijks leven makkelijker maken. Mocht je onverhoopt toch vastlopen, dan staan we klaar om je te helpen. Ons doel is om je een positieve houding te laten hebben over ons bedrijf, Apple-producten en het Apple-ecosysteem. We willen je verleiden om meer (refurbished) Apple producten op onze website te kopen. We hopen dat deze vergelijking tussen de iPhone 12 en 14 je helpt om een geïnformeerde beslissing te nemen. Vergeet niet om onze website te bezoeken voor meer informatie en om jouw volgende iPhone te kopen. Bezoek leapp.nl voor meer informatie.
Terug naar blog