Welke iPad is het meest geschikt voor mij?

Welke iPad is het meest geschikt voor mij?

Ben je op zoek naar een iPad, maar weet je niet welke je moet kiezen? Er zijn momenteel 4 verschillende iPads die erg op elkaar lijken. Je kan kiezen tussen de volgende productlijnen: iPad Pro, iPad Air, iPad en iPad mini. Waar moet je op letten bij het kopen van een iPad? Wat is belangrijk voor jou om te weten? Welke iPad is nu eigenlijk het beste voor jou?

We laten het je hier zien

 iPad Pro - voor foto- en videobewerking 

De iPad Pro is er voornamelijk voor de professionele creatievelingen; ontwerpers, designers en grafische studenten. De iPad Pro is het meest geschikt voor foto- en videobewerking. Als je met de camera wilt werken is er naast de standaardlens, ook een groothoeklens ingebouwd. Het beeldscherm laat, met haar Pro Motion technologie, beelden vloeiend bewegen. Bovendien bevat deze iPad een LiDAR scanner voor Augmented Reality toepassingen en spectaculaire games. De snelle (A12Z) processor zorgt ervoor dat je soepel tussen verschillende apps kan wisselen. 

Het is het krachtigste model binnen de iPads. Met het extra grote scherm in combinatie met Apple Pencil, Smart Keyboard en Magic Mouse, kan je de iPad Pro ook eenvoudig als laptop gebruiken!

iPad Air - voor school en op kantoor

De nieuwe versie van de iPad is de iPad Air. Een lichtgewicht tablet met fantastische specificaties. Studenten en zakelijke gebruikers opgelet! De Apple iPad Air is er voornamelijk voor jullie. Je kan op de deze iPad eenvoudig een Magic Keyboard aansluiten, zodat het net een laptop is. Let er wel goed op of de accessoires aangesloten kunnen worden op de tablet. 

Doordat het mogelijk is een Apple Pencil (2e generatie) er op aan te sluiten, is deze tablet ook goed geschikt voor grafische studenten. Dankzij de snelle Bionic processor kan je makkelijk aantekeningen maken en tegelijkertijd iets opzoeken. Op meerdere apps tegelijk werken is dus geen probleem.

iPad - de veelzijdige familietablet

De ’normale’ iPad heeft alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik. De hele familie kan er gebruik van maken. Deze iPad is dan ook het goedkoopst en heeft de minst snelle processor. Je kan er wel perfect filmpjes mee kijken en multitasken. De iPad is verder redelijk standaard. Het heeft niet veel extra functies voor dingen die je misschien toch niet gebruikt omdat je die bij dagelijkse taken ook niet nodig hebt.

De iPad 2019 versie bijvoorbeeld, kan je combineren met een Smart Keyboard en een Apple Pencil (1e generatie). Zo is Apple iPad bijvoorbeeld geschikt om comfortabel notities mee te maken of snel even iets uit te tekenen. Wil je ook onderweg ermee internetten? Ga dan voor een iPad met 4G. Altijd en overal online, super handig, toch?!

 

iPad mini - handig voor onderweg 

Ben je vaak onderweg? Wil je altijd notities kunnen maken, je agenda bij de hand hebben en hem gemakkelijk in je tas kunnen stoppen? Dan is de iPad mini ideaal voor jou! De kleinste iPad van allemaal. Ideaal ook om boeken op te lezen.

Met de A8-chip processor wissel je naadloos tussen verschillende apps en speel je games zonder vertraging in je beeldscherm.

Ondanks dat de iPad zo klein is, heeft deze kleine krachtpatser een relatief krachtige binnenkant. It’s the inside that counts, toch?

Waarom een refurbished iPad? 

Duurzame producten worden steeds belangrijker. Wij vinden dan ook dat refurbished beter is dan nieuw: beter voor jou(w) portemonnee en beter voor het milieu.  Refurbished devices zijn geen tweedehands apparaten maar devices die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer helemaal als nieuw zijn. De apparaten worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu (of hadden we dat al gezegd?)! Daarnaast ontvang je twee jaar garantie op een refurbished iPad. Daar waar Apple zelf 1 jaar geeft, geven wij er gewoon 2.

Dus, ben jij op zoek naar een waanzinnige iPad, maar heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres! Heb je hierna toch nog vragen, bel dan met onze klantenservice. Vinden ze leuk! Zij leggen je haarfijn uit welke iPad het beste geschikt is voor jou.  

Terug naar blog