Laatste update: 27 maart 2024

Huur MacBook: Flexibel & Voordelig Genieten bij leapp!

huur macbook
Welkom bij leapp waar we voortdurend werken aan het verbeteren van jouw ervaring. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe pagina om ons lease concept aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Bij leapp geloven we in het bieden van flexibele opties die aansluiten bij jouw behoeften. Met onze lease oplossingen kun je binnenkort genieten van de beste refurbished devices, zonder grote investeringen vooraf. Blijf op de hoogte van onze updates terwijl we deze nieuwe mogelijkheid voorbereiden om jou te helpen moeiteloos toegang te krijgen tot de producten die je nodig hebt. Bij leapp staan jouw wensen centraal, en we kijken ernaar uit om je binnenkort meer te vertellen over ons lease aanbod.

Bij leapp bieden we naast het kopen van een refurbished device nog een extra optie aan: je kunt nu ook een refurbished Apple product huren! Zo kun je altijd zorgeloos genieten van duurzame Apple producten. Klinkt goed, toch?

Hoe werkt dat?

Als klant kies je een refurbished Apple device (iPhone, iPad of MacBook) uit, en gebruik je deze zorgeloos met alle gemakken en garanties die leapp altijd aanbiedt. Wanneer jouw huurperiode voorbij is, lever je het Apple device weer in en leapp maakt er opnieuw een refurbished product van! Dat is nog eens goed voor de aarde!

Wat zijn de voordelen?

✔ Bij het huren van een refurbished Apple device heb je geen hoge aanschafkosten in één keer.
✔ Daarnaast ben je ‘part of the leapp family’. Dus mocht zich onverhoopt een probleem voordoen
(of heb je gewoon zin in een goed gesprek over tech), dan kun je altijd bij leapp terecht.
✔ Een refurbished Apple device huren is een mooi alternatief voor als een refurbished of
gloednieuw device aanschaffen voor nu nog even niet mogelijk is.

 

Terug naar blog