Laatste update: 17 maart 2024

MacBook Pro kopen of huren? Voordelen & Tips bij leapp!

macbook pro kopen

Voor velen is de MacBook een grote uitgave. Maar wat nou als je plots een nieuwe nodig hebt en even niet in staat bent om een nieuwe te halen? Een mooi momentje voor wat shameless self promotion. Bij leapp kan je namelijk ook een MacBook Pro huren! Wij leggen je uit wat het verschil is tussen kopen (nieuw of refurbished) en huren: Welke voordelen brengt huren met zich mee?

 

Nieuwe MacBook

Heb jij lang gespaard voor een MacBook Pro? Of kijk je er niet van op dat je laptop niet meer (goed) werkt? Dan is een nieuwe MacBook Pro wellicht iets voor jou. Het goedkoopste MacBook Pro-model van Apple kost nu, hou je vast, €1497,91.

Waarom wel, waarom niet?

Het kopen van een gloednieuwe MacBook Pro bij Apple heeft twee voordelen:

  1. Je bent de eerste eigenaar van de MacBook
  2. Je hebt het allernieuwste model

Voor de meesten is toch wel het prijskaartje een nadeel. Je bent wel behoorlijk wat geld kwijt...

 

Refurbished MacBook kopen

Vind je het niet belangrijk of je de eerste eigenaar bent? En hoef je ook niet het nieuwste van het nieuwste te hebben? Ben jij je bewust van de ecologische voetafdruk op onze kostbare Aarde? Denk je ook nog een beetje aan je portemonnee? Je wil toch genieten van fantastische Apple devices Dan is een refurbished MacBook Pro een mooie optie. Het kostenplaatje is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom men voor refurbished gaat. De aankoop van een refurbished device scheelt tot wel honderden euro’s: Een mooi én milieubewust alternatief voor nieuw. De voordeligste MacBook Pro bij leapp kost €599,-. Dat is wel andere koek hè.

Waarom wel, waarom niet?

Een refurbished MacBook van leapp heeft een tweede leven gekregen en werkt nog (of weer) uitstekend. Daarnaast heb je twee jaar garantie en mag je dezelfde service verwachten wanneer je de MacBook Pro nieuw zou kopen. En misschien wel een van de belangrijkste reden: Een refurbished MacBook scheelt enorm veel geld ten opzichte van een gloednieuw apparaat. Een nadeel kan zijn dat het uiterlijk van de MacBook kleine imperfecties kan hebben. Daarnaast hebben de huidige refurbished MacBook-modellen geen Touchbar. Vind jij dit echt een must? Dan zou nieuw misschien toch de betere optie voor kunnen zijn.

 

Refurbished MacBook Pro huren

Oh no, laptop stuk en heb je daar geen rekening mee gehouden? Of wil jij heel graag een MacBook, maar vind je de aanschafkosten simpelweg te hoog? Bij leapp bieden we naast het kopen van een refurbished MacBook nog een extra optie aan: Je kunt nu ook jouw refurbished MacBook Pro huren. Zo kan je zorgeloos genieten van een MacBook Pro zonder hoge aanschafkosten, maar wel met het gebruiksgemak van Apple. Klinkt goed, toch?

Waarom wel, waarom niet?

Het grootste voordeel van een refurbished MacBook huren is dat je geen hoge aanschafkosten in één keer hebt. Al vanaf €27,50 per maand heb je een refurbished MacBook Pro. Daarnaast ben je ‘part of the leapp family’: Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen (of heb je gewoon zin in een goed gesprek over tech), dan kan je altijd bij leapp terecht. Een refurbished MacBook huren is een mooie optie voor als een refurbished of gloednieuwe MacBook voor nu niet mogelijk is. Een minpunt kan zijn dat je na twee jaar niet de eigenaar bent van een MacBook maar hey, je hebt er wel zorgeloos van kunnen genieten – en wellicht kunnen sparen voor your very own MacBook.

Terug naar blog