Laatste update: 6 augustus 2023

Verschil iPhone 11 en 12: Ontdek de belangrijkste verschillen en kies slim

 verschil iphone 11 en 12

Het verschil tussen de iPhone 11 en iPhone 12

Als je overweegt om een nieuwe iPhone aan te schaffen, sta je misschien voor de keuze tussen de iPhone 11 en de iPhone 12. Beide modellen hebben hun eigen unieke eigenschappen en specificaties, maar welke past het beste bij jouw behoeften en budget? In dit artikel bespreken we de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone 12, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. We kijken onder andere naar de prestaties, camera, design en andere specificaties van beide modellen. Daarnaast geven we je informatie over eventuele aanbiedingen of kortingen op de aanschaf van een van de modellen via leapp.nl.

Hoe helpt leapp je bij het maken van de juiste keuze?

Bij leapp begrijpen we dat het kiezen van de juiste iPhone een lastige opgave kan zijn. Daarom helpen we je graag bij het maken van een weloverwogen beslissing. In dit artikel geven we je duidelijke en objectieve informatie over de iPhone 11 en iPhone 12, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van beide modellen. Ook geven we advies over welk model het beste past bij jouw behoeften en budget. Zo kun je met een gerust hart de juiste keuze maken.

De belangrijkste verschillen tussen iPhone 11 en iPhone 12

Laten we beginnen met het bespreken van de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone 12. We kijken naar de volgende aspecten: Prestaties, Camera,  Design en de Overige specificaties

Prestaties

De iPhone 12 is uitgerust met de nieuwere A14 Bionic-chip, terwijl de iPhone 11 de A13 Bionic-chip heeft. De A14 Bionic-chip zorgt voor betere prestaties en energie-efficiëntie. Dit betekent dat de iPhone 12 sneller is en langer meegaat op een enkele batterijlading dan de iPhone 11. Daarnaast ondersteunt de iPhone 12 5G-connectiviteit, wat zorgt voor snellere download- en uploadsnelheden. De iPhone 11 ondersteunt alleen 4G LTE.

Camera

Beide modellen hebben een dual-camera systeem met een 12-megapixel groothoeklens en een 12-megapixel ultragroothoeklens. Echter, de iPhone 12 heeft een groter diafragma (f/1.6) in de groothoeklens, wat zorgt voor betere prestaties bij weinig licht. Daarnaast biedt de iPhone 12 Night mode en Deep Fusion op zowel de groothoek- als ultragroothoeklens, terwijl de iPhone 11 dit alleen biedt op de groothoeklens.

Design

Het design van de iPhone 12 is vernieuwd ten opzichte van de iPhone 11. De iPhone 12 heeft een platter ontwerp met vlakke randen, geïnspireerd op de iPhone 4 en iPhone 5. Daarnaast is de iPhone 12 iets lichter en dunner dan de iPhone 11. De iPhone 12 heeft ook een Ceramic Shield-voorkant, wat zorgt voor een betere valbescherming. Beide modellen hebben een glazen achterkant en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Overige specificaties

- De iPhone 12 heeft een OLED-display, terwijl de iPhone 11 een LCD-display heeft. Dit zorgt voor betere contrasten en diepere zwarttinten op de iPhone 12. Beide modellen ondersteunen Face ID en draadloos opladen. De iPhone 12 ondersteunt MagSafe-accessoires, zoals magnetische hoesjes en opladers. De iPhone 11 heeft deze functionaliteit niet.

Hoe leapp je verder helpt?

Nu je de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone 12 kent, kun je een weloverwogen keuze maken. Bij leapp bieden we duurzame (refurbished) Apple-producten aan die jou het dagelijks leven makkelijker maken. Daarnaast ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals in deze blog. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat je met vertrouwen een nieuwe iPhone kunt aanschaffen. Bekijk ons aanbod van refurbished iPhones op leapp.nl en profiteer van aantrekkelijke prijzen en uitstekende service. Maak vandaag nog de overstap naar een duurzamere en voordeligere iPhone!

Terug naar blog

Mooie producten bij Verschil iPhone 11 en 12: Ontdek de belangrijkste verschillen en kies slim

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: