Laatste update: 15 juni 2024

Verschil iPhone 11 en 13: Ontdek & Bespaar bij leapp!

verschil iphone 11 en 13

Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone, dan is het begrijpelijk dat je misschien wat overweldigd bent door de keuzes. Je overweegt misschien om te upgraden van een oudere iPhone naar een iPhone 11 of iPhone 13, maar je bent niet zeker welke het beste bij je behoeften past. Je wilt graag weten wat de verschillen tussen deze twee modellen zijn, wat hun specificaties en functies zijn, en natuurlijk, wat ze kosten. Maar laten we eerlijk zijn, het kan best lastig zijn om door al die technische specificaties heen te ploeteren. En dan is er nog de angst om te veel geld uit te geven aan functies die je misschien niet eens nodig hebt. En wat als de batterij niet lang genoeg meegaat of de prestaties niet aan je verwachtingen voldoen? Maak je geen zorgen, want bij leapp zijn we er om je te helpen. We gaan deze uitdagingen aanpakken en je voorzien van de informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

 

De kern van de zaak: iPhone 11 vs iPhone 13

Laten we beginnen met de vergelijking tussen de iPhone 11 en de iPhone 13. Hier zijn enkele van de belangrijkste verschillen en overeenkomsten:

 • Scherm en ontwerp
  Beide iPhones hebben een vergelijkbaar ontwerp, maar de iPhone 13 heeft een iets kleiner en lichter ontwerp. Het scherm van de iPhone 13 is ook helderder en heeft een hogere resolutie dan dat van de iPhone 11.
  iPhone 11: LCD-scherm, 5.8 inch
  iPhone 13: OLED-scherm, 6.1 inch
 • Prestaties
  De iPhone 13 heeft een krachtigere processor, wat betekent dat hij sneller en efficiënter is dan de iPhone 11. Dit kan vooral merkbaar zijn bij het uitvoeren van veeleisende taken zoals gaming of videobewerking.
  iPhone 11: A13 Bionic
  iPhone 13: A15 Bionic
 • Camera
  Hoewel beide iPhones geweldige camera's hebben, biedt de iPhone 13 enkele nieuwe functies zoals nachtmodus op alle camera's, Cinematic Mode voor video-opnames en Photographic Styles voor meer gepersonaliseerde foto's.
  iPhone 11: Voor 1 camera, achter 2 camera's
  iPhone 13: Voor 1 camera, achter 3 camera's
 • Batterijduur
  Beide iPhones hebben een goede batterijduur, maar de iPhone 13 gaat iets langer mee dankzij de efficiëntere processor en verbeteringen in het iOS-besturingssysteem.
  iPhone 11: 17 uur
  iPhone 13: 19 uur
 • Prijs
  Zoals te verwachten, is de iPhone 13 duurder dan de iPhone 11. Maar als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie, dan is een refurbished iPhone 11 van leapp een geweldige keuze.
  iPhone 11: v.a. €349,-
  iPhone 13: v.a. €679,-

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp geloven we in het bieden van duurzame, kwalitatieve en betaalbare Apple-producten. Daarom bieden we een breed scala aan refurbished iPhones, waaronder de iPhone 11, iPhone 12 en iPhone 13. Onze refurbished iPhones zijn grondig getest en gereviseerd om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat zijn. En als je onverhoopt toch vastloopt, dan is onze klantenservice er om je te helpen. We zijn er trots op dat we een uitstekende service bieden en we staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Dus waar wacht je nog op?
Terug naar blog