Keurmerk Refurbished

leapp krijgt Keurmerk Refurbished

Refurbished producten zijn hot. De laatste jaren is de kwaliteit tussen aanbieders van refurbished producten echter zeer wisselend. Om jou te helpen heeft leapp samen met Techniek Nederland het Keurmerk Refurbished ontwikkeld.

Strenge controle

Om het keurmerk te krijgen moeten producten zeer uitgebreid gecontroleerd zijn op meer dan 50 punten. Een reparateur checkt onder meer het besturingssysteem, de touchfuncties, de cameralens, de microfoon en de werking van de connecties (WiFi en bluetooth). 

Daarnaast zit er standaard 24 maanden garantie op zowel de iPhone, de accu als de accessoires.

Zekerheid

Zo weet jij zeker dat een product met het Keurmerk Refurbished van hoge kwaliteit is! Momenteel voldoen slechts drie aanbieders aan de eisen, waaronder leapp.

Onafhankelijke toetsing

TÜV Nederland voert als onafhankelijk certificatie-instituut technische audits uit bij de deelnemende bedrijven om het hoge kwaliteitsniveau te waarborgen. Bedrijven met het Keurmerk Refurbished moeten niet alleen voldoen aan strenge kwaliteitseisen maar ook aan strikte financiële voorwaarden. EDR Credit Services (onderdeel van DAS) toetst of de deelnemende bedrijven financieel solide zijn.

Keurmerk Refurbished