Kindertablet

iPad

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Refurbished Kindertablet

Kinderen en iPads, het is een gelukkige combinatie. Tablets zijn een speelse manier om je kindje kennis te laten maken met de digitale wereld. Maar waar gespeeld wordt, valt weleens iets. Refurbished iPads hebben bewezen tegen een stootje te kunnen. In hun tweede leven zijn ze ideaal als eerste device voor een peuter, kleuter of schoolgaand kind.

Veilig besturingssysteem

De kwaliteit van Apple en de veiligheid van het iOS besturingssysteem waar alle iPads op draaien maakt deze iPads geschikt als kindertablet. Met ouderlijk toezicht bepaal je zelf welke apps er op de iPad staan en hoeveel minuten hij per dag gebruikt mag worden. Doe er een stevige hoes omheen en je hebt een device waar jouw kind heel wat uurtjes zoet mee is!

Dit zijn de drie populairste Kindertablets

1. iPad 2018 wifi 32gb. Als eerste model die de Apple Pencil ondersteund is dit een goede keuze voor de creatieveling. Ontzettend veel vermogen door de A10 Fusion processor en is zeker nog niet verjaard

2. iPad 2019 wifi 32gb. Ijzersterk instapmodel met een A10 Fusion processor en 3GB werkgeheugen. Draait zwaardere apps zonder moeite en de batterij gaat tot wel 10 uur mee.

3. iPad 2017 wifi 32gb. Deze iPad beschikt nog over een A9 processor met 2GB werkgeheugen. Dit maakt hem voor gewoon thuisgebruik nog steeds een uitstekend model. En dat voor een klein prijsje!

 

USP's leapp