iMac 21,5 inch

iMac

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Refurbished iMac 21,5 inch 

De iMac 21,5 inch is een perfecte combinatie van computer en scherm. Met een schitterend scherm en aangedreven door krachtige processoren zijn deze iMacs zeer geschikt voor foto en videobewerking. Dit is dé computer voor het uitvoeren van alledaagse taken van mailen tot je favoriete serie bekijken. Met een 21,5 inch scherm en anti-reflectie coating kun je genieten van je serie zonder dat je last hebt van reflecterende lichtbronnen. Het model is het kleinere broertje van de iMac-familie. Overzichtelijk, zonder teveel ruimte in beslag te nemen.

Ben je op zoek naar een supersnelle multitasker? Dan adviseren wij de iMac 21.5" Quad Core i5 3.0 Ghz. Ben jij echter gebaat bij meer opslagruimte voor grote bestanden? Dan adviseren wij onze iMac 21.5" met 1TB HDD.

Waarom een refurbished iMac?

Veel mensen denken dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, maar er zit een daadwerkelijk verschil tussen. Met een refurbished iMac krijg je een product dat gecontroleerd is en met een twee jaar carry-in garantie. Met refurbished krijg je een product dat werkt als een nieuw, maar dan voor een redelijke prijs. En het is ook nog eens beter voor het milieu.

USP's leapp