Laatste update: 15 juni 2024

Apple zakelijk - Boost Efficiëntie & Bespaar met leapp

Apple zakelijk

Speciaal voor bedrijven hebben we binnen leapp een aparte zakelijke afdeling. Al sinds 2011 leveren wij refurbished MacBooks, iMacs, iPhones, iPads en bijbehorende accessoires aan de zakelijke markt. 

We bieden graag een alternatief aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet direct het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dit doen we door gebruikte producten van Apple een tweede leven te geven met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie van Apple, maar dan tegen flinke kortingen. En als je zakelijk bij ons koopt, profiteer je meteen van vele extra's als korting en advies op maat!

zakelijk

Waarom kiezen voor leapp zakelijk?

Met jarenlange ervaring en uitvoerige productkennis leveren we graag de juiste aandacht en ondersteuning bij elke zakelijk aankoop. Stel dus vooral al je vragen en we gaan het gesprek met je aan! We kunnen je voorzien van advies tijdens het aankoopproces en ondersteuning bij het bestellen. En zelfs wanneer jij (of je medewerkers) het product in gebruik gaat nemen, kunnen wij helpen bij de implementatie. Je kunt op ons rekenen! 


offerte op maat

Offerte op maat

Laat ons je wensen weten
en we checken de mogelijkheden

 

Volumekorting

De beste aanbieding
voor je gewenste devices

 

Achteraf betalen

Ontvang eerst je bestelling
en betaal later

 

Eigen accountmanager

Voor persoonlijke advies
en snel antwoord op al je vragen

 

Welke extra's krijg je als zakelijke klant?

vinkjeSnel een offerte op maat

Wij weten als geen ander dat niemand houdt van wachten. Laat ons daarom weten wat je wensen zijn. Dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden en meedenken over wat bij jou past. 

vinkjeVolumekorting

Afhankelijk van de grootte van je bestelling, geven we je de beste aanbieding mogelijk.

vinkjeAchteraf betalen

Wil je eerst je bestelling ontvangen en dan betalen? Helemaal prima. 

b2b

Neem direct contact op:

Om kennis te maken of voor persoonlijk advies zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken op nummer: 

085-000 31 56 

Mail je liever? Dat kan natuurlijk ook, via b2b@leapp.nl

Of laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

 

Optie 1: kopen

Speciaal voor bedrijven is er binnen leapp een aparte zakelijke afdeling.
Al sinds 2011 leveren wij refurbished MacBooks, iMacs, iPhones, iPads en bijbehorende accessoires aan de zakelijke markt. Dus voor al je zakelijke Apple aankopen kun je bij ons terecht!

 

 

Optie 2: verkopen 

Naast het verkopen van refurbished Apple producten, kopen we bij leapp ook gebruikte Apple producten in, om zo veel mogelijk Apple producten een tweede leven te geven. Dus als je jouw oude device wil verkopen, willen we graag samen nadenken over een rechtvaardige prijs. Naast de hardware kunnen we ook apple originele accessoires van je overnemen, denk hierbij aan muizen en toetsenborden. Meer informatie ❯❯

 

Optie 3: inruilen

Wil je gebruikte Apple apparaten graag vervangen? Inruilen behoort zeker ook tot de mogelijkheden. MacBooks, iMacs, iPhones, iPads en bijbehorende accessoires ruilen wij met regelmaat in op een andere aankoop. Meer informatie ❯❯

Voor wie is leapp zakelijk?

Kantoor/thuiswerken

Veel mensen gebruiken hun computer dagelijks thuis of op kantoor. Om efficiënt te kunnen werken en lichamelijke klachten te voorkomen is het belangrijk om een goed ingerichte werkplek te hebben met de juiste devices. Denk hierbij aan een MacBook, in combinatie met een houder en een muis & toetsenbord.

zorg

Zorg

iPhones kunnen gebruikt worden als diensttelefoons en iPads zijn handig voor het noteren van notities of het verwerken van administratie. Daarnaast zijn de kwaliteit van beeldbellen via FaceTime en de Voice-over functie uitermate geschikt voor persoonlijk contact.

 

horeca

Horeca

Apple zien we ook veel in de horeca, als kassasysteem, planner of tool om de menukaart te tonen. Aanvullend worden vaak standaarden en beschermende hoezen meegeleverd. Aan elk type gebruiker leveren wij een gepaste oplossing en service.

educatie

 Educatie

Er zijn veel mogelijkheden om het lesgeven via een iPad mogelijk te maken. Er zijn enorm veel educatieve apps beschikbaar en dit worden er alleen maar meer. Bij leapp denken we graag mee over hoe je de iPad kunt integreren in de verschillende vormen van onderwijs.

 

Wat onze zakelijke klanten over ons zeggen:

R. Harsveld

Prima keuze als je zakelijk niet de hoofdprijs wilt betalen en toch service & 2 jaar garantie !

M. Akkermans

Als ICT-coördinator zoek je oplossingen voor het onderwijs. Drukdoende met de Leerlijn programmeren was ik op zoek naar twee iPads. Eerder had ik al een goede ervaring met Leapp, ook nu was het via telefonisch contact en daarna de bestelling van twee iPads zo geregeld. Een dag later waren ze al binnen, top verpakt, als nieuw! Groetjes van de leerlingen, tot de volgende keer:)

 

Voorwaarden om zakelijk te kunnen bestellen:

• Minimale bestelwaarde is € 2500,- excl. BTW.
• Het bedrijf is gevestigd in Nederland of België.
• KVK en BTW nummer zijn vereist en minimaal een half jaar oud.
• De betaling dient te geschieden binnen 14 dagen.
• Onder voorbehoud van krediet-check, bij nieuwe zakelijke klanten vragen wij de eerste keer een vooruitbetaling.

Terug naar blog
Lees jij graag over Apple producten? Bij leapp hebben we dan meer leuke blogs voor je. Check hier bijvoorbeeld iPhone opslag vol en beste iPad.