Laatste update: 5 juni 2024

MacBook Verkopen? Ontdek Snel en Veilig Inruilen bij leapp

macbook verkopen

Als trotse bezitter van een MacBook komt er een moment dat je overweegt om je geliefde apparaat te verkopen. Misschien wil je upgraden naar een nieuwere MacBook, of heb je snel geld nodig. Wat je reden ook is, je wil wel een goede prijs krijgen voor je MacBook, een betrouwbare partij vinden om je apparaat te verkopen en duidelijke informatie over hoe je je MacBook het beste kunt verkopen. Verder wil je een snelle en eenvoudige verkoopprocedure zonder enig risico op oplichting of andere problemen tijdens het verkoopproces. En laten we eerlijk zijn, het idee van het verliezen van dierbare familiefoto's die op je MacBook staan is een nachtmerrie die je het liefst wil vermijden.

leapp helpt je met het inruilen van je MacBook

Wij begrijpen je zorgen en willen je graag helpen bij het verkopen van je MacBook. Door middel van onze expertise en ons uitgebreide netwerk zorgen we ervoor dat je de beste prijs krijgt voor je apparaat. Ook garanderen we een betrouwbare partij om je MacBook aan te verkopen. Ten slotte geven we je duidelijke informatie en advies over het verkoopproces en verzekeren we een snelle en eenvoudige verkoopprocedure.

De grootste uitdagingen bij het verkopen van je MacBook

Om je te helpen bij het verkopen van je MacBook, bieden we oplossingen voor de grootste uitdagingen waar je tegenaan kan lopen. Hieronder bespreken we enkele veelvoorkomende problemen en hoe leapp je hierbij kan helpen.

Onzekerheid over de waarde van je MacBook

Het bepalen van de waarde van je MacBook kan lastig zijn als je niet bekend bent met de markt. Bij leapp helpen we je graag bij het bepalen van de juiste waarde van je apparaat. We kijken naar factoren als de leeftijd, de specificaties en de conditie van je MacBook om zo tot een eerlijke prijs te komen.

Angst voor het verlies van persoonlijke gegevens

De veiligheid van je persoonlijke gegevens is van groot belang bij het verkopen van je MacBook. Bij leapp zorgen we ervoor dat je gegevens veilig zijn. We helpen je bij het veilig wissen van je persoonlijke gegevens voordat je apparaat wordt verkocht, zodat je met een gerust hart je MacBook kunt verkopen.

Tijdsinvestering in het verkoopproces

Het verkopen van je MacBook kan veel tijd kosten, zeker als je zelf advertenties moet plaatsen, onderhandelen over de prijs en de verzending of overhandiging van je apparaat moet regelen. Bij leapp nemen we deze taken uit handen, zodat jij tijd bespaart en je kunt richten op andere zaken.

Hoe werkt het? 

Dubbelcheck

Controleer of het device wat jij wilt inruilen in de lijst staat van ‘Welke Apple devices nemen jullie in?’ Zie hiervoor het overzicht in het linker blok of de tabel onderaan de pagina. In de tabel vind je ook de indicatieprijs terug.  Let op: het betreft hier de maximale inruilwaarde. Wanneer het device in de lijst staat en de indicatieprijs volgens jouw verwachting is kan je door naar stap 2.

🚨 Belangrijk: Zorg er wel voor dat je je 'Find my iPhone' en je iCloud verwijderd van je device voordat je aan stap 2 begint.

- Particulier inruilen: Hiervoor hebben we een speciale site in het leven geroepen, verkoop je device makkelijk en snel via verkopen.leapp.nl. Mocht je meer dan 5 devices van hetzelfde type willen inruilen/verkopen, maak dan gebruik van zakelijk inruilen!

- Zakelijk inruilen: Het minimum aantal Apple devices dat je zakelijk kan inruilen is 5 stuks. Er is geen maximum aantal. Let op: Er is geen verplichting tot het aanschaffen van nieuw devices. Het mag wel ;) Wanneer je zakelijk inruilt, ontvang je de inruilwaarde in geld. Met minder toestellen (particulier inruilen) krijg je een cadeaubon ter waarde van de inruilwaarde van jouw oude producten. 

Mocht je zakelijk willen inruilen, stuur dan een mail met je contactgegevens naar b2b@leapp.nl dan nemen we contact met jou op.

Vanuit hier zullen we samen de batch inventariseren en gegevens met elkaar uitwisselen. Met de informatie gaan we aan de slag en binnen 5 werkdagen krijg je van ons een bieding.

Neem contact op »

Wat gebeurt er met mijn Apple device?

Producten worden in ons proces ge-grade, ge-wiped en waar nodig vernieuwd (scherm/batterij, etc). De producten worden vervolgens opnieuw via onze webshop aan zowel particulieren als zakelijke klanten aangeboden met 2 jaar garantie. Producten die niet meer geschikt zijn voor verkoop op leapp.nl worden verkocht aan of recycled door partners.

 

Handig om te weten:

 Maak een back-up van je data, zodat je niets kwijtraakt als je je devices inlevert;

 Zorg ervoor dat de functie 'Zoek mijn iPhone uitgeschakeld is' op je devices;

 We werken met een gecertificeerd programma om datawipes (datavernietiging) te doen en het bewijs van datawipe wordt teruggeleverd nadat we de batch/partij verwerkt hebben.
 

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp zijn we er om je te helpen bij het verkopen van je MacBook, maar we doen meer dan dat. We leveren duurzame (refurbished) Apple-producten die jouw dagelijks leven makkelijker kunnen maken. Daarnaast ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals in deze blog. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat je altijd op ons kunt rekenen.

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van je MacBook en wil je meer weten over onze (refurbished) Apple-producten? Neem dan een kijkje op onze website leapp.nl en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen zorgen we voor een soepele en veilige verkoopervaring, zodat jij met een gerust hart je MacBook kunt verkopen en eventueel een nieuwe (refurbished) MacBook kunt aanschaffen bij dezelfde betrouwbare partij.

Terug naar blog