Laatste update: 15 mei 2024

MacBook Lease: Slim Besparen & Up-to-date met leapp!

macbook lease
Wat is leasen nou eigenlijk?

Leasen is een soort huren, waarbij de duur van de overeenkomst vooraf vastgesteld wordt en vaak een of enkele jaren is. Veelal bekend is het leasen van auto's, maar het is net zo goed mogelijk om andere producten te leasen, zoals onze MacBooks. Ben jij opzoek naar een nieuwe MacBook maar wil je bijvoorbeeld niet veel geld kwijt zijn aan het aanschaffen van een nieuwe MacBook, dan ben jij bij ons aan het goede adres. Wij financieren in dit geval de MacBook en jij betaalt ons dan een maandelijks bedrag voor het gebruiken van de MacBook.

Zo werkt het

Zodra jij weet welke MacBook je bij ons wilt leasen, dan dien je hier een verzoek in tot leasen. Na het toesturen van een offerte en het ondertekenen van de overeenkomst, krijg je jouw MacBook(s) in gebruik. Maandelijks betaal je een bedrag voor het gebruik van de MacBook. Doordat je telkens een klein bedrag betaalt, hoef je niet ineens een grote investering te doen. Zou houd je geld over voor andere bestedingen.

Leasen biedt veel voordelen

Een belangrijk ander voordeel van leasen is dat de verantwoordelijkheid van de MacBook bij beschadigingen niet bij jou ligt. Zodra er iets mankeert aan de MacBook zullen wij er snel voor zorgen dat het probleem wordt opgelost of een andere MacBook leveren. Ook is het leasen interessant als je up-to-date wilt blijven. Ben je namelijk toe aan een nieuwere MacBook tegen het eind van de leaseperiode? Je stapt eenvoudig en snel over naar een nieuwe MacBook.

Andere voordelen zijn:
  • Altijd up-to-date Apple-apparatuur
  • Geen hoge aanschafkosten
  • Gratis bezorging
  • Installatie en uitleg voor optimaal gebruik
  • Geen onverwachte kosten
  • Onderhoud is onderdeel van de afspraak
  • Gemakkelijk omruilen voor een nieuwer model
  • Ervaren support met technische kennis
  • Binnen 24 uur gerepareerd of vervangen op werkdagen
  • Leasen bij de meest ervaren partij van Nederland

 

Hoe kan ik leasen?

 

Stap 1: Vergelijk producten met elkaar

Bij leapp hebben we een ruim aanbod aan verschillende MacBooks. Zo ben je er zeker van dat er een MacBook beschikbaar is die goed aansluit op jouw wensen, ook al kan het toch wel even zoeken zijn met kiezen. 

Mocht je twijfelen tussen twee of meerdere MacBooks dan kun je op de categoriepagina van MacBooks gemakkelijk vergelijken door op de vergelijkingsknop te klikken bij de MacBooks die je wilt vergelijken. Aan de rechterkant verschijnt vervolgens een balk die je navigeert naar de vergelijkingspagina.

Wil je liever toch eerst meer informatie over waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf van een MacBook? Wij helpen je graag verder op onze MacBook keuzehulp pagina.

Stap 2: Kies en configureer je product

Als je de juiste MacBook gevonden hebt, is het tijd om te kiezen welke configuraties je graag wilt hebben.

Kleur

Over het algemeen hebben wij alle MacBooks in verschillende kleuren beschikbaar. Bij de eerste stap van de configuraties kan je aangeven in welke kleur je het product graag zou willen ontvangen.

Werkgeheugen

Het werkgeheugen, ook wel het RAM geheugen genoemd, is het geheugen waar de MacBook het besturingssysteem en programma's die draaien tijdelijk opslaat. Hoe groter het werkgeheugen is, des te beter je MacBook in staat is om zwaardere programma's uit te voeren en/of meerdere programma's tegelijk te laten draaien.

Opslagcapaciteit

De opslagcapaciteit geeft de opslagruimte aan die je kunt vullen met de programma's en bestanden die je op jouw MacBook wilt opslaan

Stap 3: Verzend je aanvraag

Je hebt gekozen welke MacBook het beste past bij jouw wensen en welke gradatie van de MacBook je wilt ontvangen. Je bent nu klaar om het product aan te vragen.

Om dit in orde te maken klik je hieronder op "LEASE EEN MACBOOK". Nadat het aanvraagformulier ingevuld is, nemen wij dit zo spoedig mogelijk in behandeling en zal het Service Care Center van Elbuco telefonisch contact met je opnemen om de aanvraag om te zetten in een levering. Elbuco B.V. verzorgt de lease-overeenkomst.

Wij wensen je alvast veel plezier van jouw MacBook.

F.A.Q.

Kan ik als particulier ook leasen?

Ja, het is mogelijk zowel particulier als zakelijk te leasen.


Hoe lang loopt de leaseperiode?

Voor het leasen van een MacBook is een periode van 3 jaar vastgesteld.


Wat gebeurt er bij afloop van de leaseperiode?

Je gebruikt de geleasde Macbook voor een periode van 3 jaar. Gedurende deze 3 jaar bestaat een grote kans dat Apple een nieuw model van de MacBook heeft gelanceerd of dat wijzelf nog een nieuwer model op voorraad hebben dan de MacBook die je momenteel least. Voordat jouw leasecontract afloopt, zal je dan ook een nieuw aantrekkelijk aanbod ontvangen voor het leasen van een nieuwe MacBook. Zo zorgen wij ervoor dat jij over een MacBook beschikt die up-to-date is.


Verzorgen jullie het leasen zelf?

Ja, de MacBook die je least, is van leapp. Toch komt er bij het leasen wel meer kijken dan alleen het leveren van de MacBook. Denk bijvoorbeeld aan de administratie of de bijbehorende extra service die wij gedurende de lease periode willen bieden. Om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij de expertise van Elbuco ingeschakeld. Elbuco is een expert in Nederland op het gebied van high service leaseconcepten, met ruim vijfenveertig jaar ervaring.

Op leasecontracten zijn de Algemene Voorwaarden van Elbuco B.V. van toepassing.
Terug naar blog