Laatste update: 31 juni 2024

Magsafe Autohouder: Je iPhone Veilig en Stabiel in de Auto

magsafe autohouder
Als Apple-gebruiker wil je jouw iPhone veilig en stabiel kunnen gebruiken in de auto. Misschien gebruik je je telefoon als navigatiesysteem, of wil je gewoon bereikbaar zijn tijdens het rijden. Maar het vinden van een kwalitatieve en betrouwbare autohouder kan een uitdaging zijn. Het laatste wat je wilt, is natuurlijk dat je telefoon niet stabiel in de houder zit of dat hij er zelfs uitvalt. Bovendien kan het opladen van je iPhone tijdens het rijden lastig zijn.

Hoe leapp je kan helpen

Bij leapp begrijpen we deze uitdagingen. Wij bieden een oplossing die het gebruik van de iPhone in de auto veiliger en gemakkelijker maakt. We nemen de zorgen over mogelijke schade aan de iPhone weg en maken het opladen van de iPhone tijdens het rijden eenvoudig. Hoe we dat doen? Met de MagSafe autohouder.

De oplossing: de MagSafe autohouder

De MagSafe autohouder is een kwalitatieve en betrouwbare autohouder die speciaal is ontworpen voor de iPhone. Dankzij de MagSafe technologie kan je iPhone veilig en stabiel worden bevestigd. Bovendien is de autohouder zo ontworpen dat je je iPhone gemakkelijk kan opladen tijdens het rijden.

Wat is MagSafe precies?

MagSafe is een technologie van Apple die gebruik maakt van magneten om accessoires, zoals de MagSafe autohouder, aan de iPhone te bevestigen. Dit zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging van je iPhone, zelfs tijdens het rijden. De MagSafe autohouder is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je bevestigt de autohouder aan het ventilatierooster van je auto en plaatst je iPhone op de autohouder. De magneten in de autohouder zorgen ervoor dat je iPhone stevig op zijn plaats blijft. Bovendien kan je je iPhone gemakkelijk opladen door de MagSafe oplaadkabel aan te sluiten op de autohouder.

Maar let op: De MagSafe autohouder werkt alleen voor de iPhone 12-serie en voor alle iPhone-series die na de iPhone 12-serie kwamen. De MagSafe-technologie werkt dus niet bij oudere iPhones, zoals bijvoorbeeld de iPhone 11. Heb je wel een oudere iPhone? Wees niet getreurd. Wij bieden we een breed assortiment aan refurbished iPhones. Dus denk je na over een nieuwe iPhone, die wel samengaat met de MagSafe-technologie? Maar wil je niet de volle prijs betalen? Neem dan een kijkje op leapp.nl. iPhones die de MagSafe-technologie ingebouwd hebben, gaan niet alleen samen met de MagSafe autohouder, maar ook met de MagSafe draadloze oplader en de MagSafe hoesjes. Met een MagSafe hoesje weet je zeker dat de MagSafe technologie optimaal werkt. De technologie kan zonder MagSafe hoesje iets zwakker zijn.

Hoe leapp je verder helpt

Bij leapp willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we niet alleen de MagSafe autohouder aan, maar geven we ook tips over het gebruik ervan, hoe je het beste uit je MagSafe autohouder kan halen en hoe je je iPhone veilig en gemakkelijk kan opladen tijdens het rijden. Daarnaast bieden we een breed assortiment aan (refurbished) Apple producten aan op onze website leapp.nl. Zo kan je al je Apple-producten op één plaats vinden en kopen. En mocht je onverhoopt toch vastlopen, dan staan we voor je klaar om je te helpen. Bij leapp zijn we gepassioneerd over Apple-producten en het Apple-ecosysteem. We geloven in de kwaliteit en het design van Apple-producten en willen deze toegankelijk maken voor iedereen. Daarom bieden we refurbished Apple-producten aan: dezelfde kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs. Dus waar wacht je nog op? Maak het gebruik van je iPhone in de auto veiliger en gemakkelijker met de MagSafe autohouder van leapp. Bezoek onze website leapp.nl en ontdek ons brede assortiment aan Apple-producten.
Terug naar blog