Laatste update: 27 augustus 2023

iPhone hoesjes - Better safe than sorry

iphone hoesjes

Wist je dat je iPhone gemiddeld twee tot drie keer zo lang mee gaat als je deze beschermt met een hoesje of case? Dat staat dan nog los van de 'lichte schade' die je bespaard blijft. Voor een laptop geldt hetzelfde: Een beschermende sleeve zorgt er voor dat je langer kunt geniet van je MacBook.

Het verlengen van de levensduur van je devices is natuurlijk super duurzaam. En aangezien we bij leapp fan zijn van duurzaamheid, proberen we consumenten het nut van een goede bescherming voor al hun dierbare apparaten in te laten zien.

Hier zijn de feiten:

  • Een iPhone met case gaat gemiddeld wel 2 tot 3 keer zo lang mee als een iPhone zonder case. Een iPhone zonder case sneuvelt vaak door valschade.
  • Een iPad met case gaat gemiddeld wel 5 tot 6 keer zo lang mee als een iPad zonder case. Een iPad zonder case sneuvelt vaak door valschade
  • Het scherm van een device met screenprotector blijft gemiddeld vijf keer zo lang (zwaar) onbeschadigd als het scherm van een device zonder screenprotector. Een device zonder screenprotector loopt vaak eerder schade op in de vorm van krassen en barsten in het scherm.
  • Een MacBook met sleeve gaat gemiddeld dubbel zo lang mee als een MacBook zonder sleeve. Een MacBook zonder sleeve raakt vaak eerder beschadigd in de vorm van bekrassing of waterschade.

Oftewel; Bescherm je apparaten goed! Zo kan je er zo lang mogelijk van genieten :)

Terug naar blog

Mooie producten bij iPhone hoesjes - Better safe than sorry

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: