Laatste update: 15 april 2024

Fotos iPhone naar PC: Snel & Veilig met leapp Gids

fotos iphone naar pc

We kennen allemaal het gevoel: je iPhone zit vol met foto's van kostbare momenten, maar je hebt geen idee hoe je deze veilig naar je pc kan overzetten. Je wilt zeker weten dat je foto's veilig zijn opgeslagen, maar je wilt niet te maken krijgen met ingewikkelde technische processen of termen. En het laatste wat je wilt, is het risico lopen om je foto's te verliezen tijdens het overzetproces. Het kan ook zijn dat je gewoon ruimte wilt vrijmaken op je iPhone, maar dat je niet weet hoe je dit moet aanpakken. Je bent bang dat het veel tijd zal kosten om alle foto's handmatig over te zetten. En misschien maak je je ook zorgen over het vinden van de juiste kabels of software om dit te doen.

Hoe leapp je kan helpen

Bij leapp willen we dat je je geen zorgen hoeft te maken over het overzetten van je foto's. Daarom hebben we een eenvoudige, stapsgewijze handleiding gemaakt om je te helpen bij dit proces. Deze handleiding is speciaal ontworpen voor mensen die niet technisch onderlegd zijn. Dus zelfs als je nog nooit eerder foto's hebt overgezet, zul je met onze handleiding in staat zijn om dit te doen. Maar dat is nog niet alles. We weten dat het overzetten van foto's soms problemen kan opleveren. Misschien lukt het niet om de juiste software te vinden, of misschien ben je bang dat je foto's verloren gaan tijdens het overzetproces. Daarom bieden we ook ondersteuning aan. Als je problemen ondervindt tijdens het overzetten van je foto's, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om je te helpen.


Een stapsgewijze handleiding

Het overzetten van foto's van je iPhone naar je pc hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Met onze stapsgewijze handleiding kun je dit eenvoudig en snel doen. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

1. Sluit je iPhone aan op je pc met behulp van een USB-kabel.

2. Open de Foto's-app op je pc.

3. Selecteer de foto's die je wilt overzetten.

4. Klik op 'Importeren' en kies de locatie waar je de foto's wilt opslaan. Dat is alles! Met deze eenvoudige stappen kun je al je foto's veilig overzetten naar je pc. En als je ooit problemen ondervindt, kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn er om je te helpen.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp streven we ernaar om je leven makkelijker te maken. Daarom bieden we niet alleen een stapsgewijze handleiding voor het overzetten van foto's, maar ook een breed scala aan duurzame (refurbished) Apple producten die je dagelijks leven makkelijker maken. En als je ooit vastloopt, zoals bij het overzetten van foto's, staan we klaar om je te helpen. Bovendien staat bij leapp de klantenservice hoog in het vaandel. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze producten en diensten. Dus als je ooit een probleem hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen. Ben je klaar om je leven makkelijker te maken? Bekijk dan nu onze collectie van duurzame (refurbished) Apple producten op leapp.nl. We kijken ernaar uit om je te helpen bij al je Apple behoeften.
Terug naar blog