Laatste update: 15 juni 2024

Refurbished Tablet Kopen? Ontdek de Voordelen bij leapp!

refurbished tablet

Als je op zoek bent naar een tablet, zijn er een aantal dingen die je waarschijnlijk wilt. Je wilt een kwalitatief goede tablet voor een scherpe prijs, die duurzaam en verantwoord is geproduceerd. Daarnaast wil je een betrouwbare leverancier met goede garantie en service, en een tablet die goed presteert en lang meegaat. Maar wat je niet wilt, zijn verborgen gebreken of problemen, en onzekerheid over de kwaliteit, garantie en service bij een refurbished tablet. Je bent niet de enige die met deze uitdagingen en obstakels te maken heeft. Nieuwe tablets zijn vaak erg duur en er zijn veel twijfels over de kwaliteit en betrouwbaarheid van refurbished producten. Daarnaast is er vaak angst voor verborgen gebreken of problemen en onzekerheid over de garantie en service bij refurbished producten. In dit blogartikel helpen we je graag verder met het maken van een weloverwogen keuze voor een refurbished tablet. We geven je duidelijke informatie over de kwaliteit en prestaties van refurbished tablets en vertellen je meer over de garantie en service bij aankoop van een refurbished tablet bij leapp.

 

De voordelen en kwaliteit van refurbished tablets

Refurbished tablets hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van nieuwe tablets:

 • Ze zijn goedkoper
  Refurbished tablets zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan nieuwe tablets, terwijl ze qua prestaties en kwaliteit vaak nauwelijks onderdoen voor nieuwe exemplaren.
 • Ze zijn duurzaam
  Door te kiezen voor een refurbished tablet, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de hoeveelheid elektronisch afval. Dit is een milieuvriendelijk en verantwoord alternatief voor een nieuwe tablet.
 • Ze zijn gecontroleerd op kwaliteit
  Refurbished tablets worden grondig gecontroleerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd voordat ze opnieuw worden verkocht. Hierdoor ben je verzekerd van een goed werkend product, zonder verborgen gebreken. Bij leapp zijn we trots op de kwaliteit van onze refurbished tablets. We controleren en selecteren onze tablets zorgvuldig, zodat je altijd een betrouwbaar product in handen hebt. Onze refurbished tablets worden geleverd met een garantie van 24 maanden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je aankoop.

 

Veelgestelde vragen over refurbished tablets

We begrijpen dat je wellicht nog vragen hebt over refurbished tablets. Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen:
 • Wat is het verschil tussen refurbished en tweedehands?
  Refurbished tablets zijn gebruikte tablets die grondig zijn gecontroleerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd. Hierdoor zijn ze in een zo goed als nieuwe staat gebracht, en functioneren ze naar behoren. Tweedehands tablets zijn daarentegen gewoon gebruikte tablets die zonder verdere controle of reparatie worden doorverkocht.
 • Hoe weet ik of een refurbished tablet betrouwbaar is?
  Een betrouwbare refurbished tablet herken je aan een aantal zaken, zoals een garantieperiode, duidelijke informatie over de staat en kwaliteit van het product, en positieve reviews en ervaringen van andere klanten. Bij leapp zijn we transparant over de kwaliteit van onze refurbished tablets en bieden we een garantie van 24 maanden.
 • Wat als er iets misgaat met mijn refurbished tablet?
  Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met je refurbished tablet, dan kun je rekenen op onze uitstekende service en garantie. Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen bij vragen en problemen met je tablet.

 

Hoe leapp je verder helpt

Bij leapp leveren we duurzame (refurbished) Apple producten die jou het dagelijks leven makkelijker maken. We ondersteunen je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals in deze blog. Onze uitstekende service en garantie zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van je aankoop. Ben je benieuwd naar ons assortiment refurbished tablets? Neem dan een kijkje op onze website: https://leapp.nl/. We helpen je graag verder met het vinden van de perfecte tablet voor jouw wensen en behoeften.
Terug naar blog