Watch

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Refurbished Apple Watch

De Apple Watch helpt je aan een gezonde levensstijl! Houdt je oefeningen en voortgang makkelijk bij met een refurbished Apple Watch. Alle modellen zijn waterdicht zodat je altijd en overal je Apple Watch om kan houden. Sinds de serie 5 is er een nieuw type scherm uitgebracht wat altijd aan blijft zodat je nog sneller alles in de gaten kan blijven houden. De Refurbished Apple Watch Serie 3 is er in 38 en 42 millimeter, de serie 4 en 5 zijn er in 40 en 44 millimeter.

Connectiviteit

Elke Refurbished Apple Watch heeft standard altijd een GPS functie, er is echter een mogelikjheid om een GPS en Cellular functie te krijgen. Deze komt je misschien bekend voor uit de iPad categorie. Ook hier kan je direct met je Apple Watch met een telefoon netwerk verbinden zodat je zonder de verbinding van je iPhone ook nog steeds SMS berichtjes kan versturen en internet verbinding kan blijven. Let wel op! Nog niet iedere provider ondersteunt deze functie. Vraag dit dus eerst na bij je telefoon provider.

Verbinden

Om het meeste uit je Apple Watch te halen moet je deze verbinden met je iPhone. Hierna kan je allerlei extra apps op de Apple Watch installeren en deze helemaal synchroon laten werken met je iPhone en zo altijd connected blijven. Helaas is er nog geen mogelijkheid om deze te koppelen aan je iPad, MacBook of iMac.

USP's leapp