leapp Eindhoven

Adres 

Kleine Berg 151
5611 JT Eindhoven
The Netherlands

eindhoven@leapp.nl

leapp Eindhoven is gevestigd nabij de Mauritsstraat. Bij de winkel is een openbare parkeergelegenheid (betaald). Ben je met he OV? Reis dan af naar busthalte Grote Berg. Vanaf deze halte is het een kleine minuut lopen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
1e Zondag v/d maand

13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
12:00 - 17:00 

 

Reparatie service

Wanneer jouw device kapot is wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Kom zo snel mogelijk langs in één van onze 13 leapp stores. Wij kijken samen wat de schade is en zullen deze vakkundig repareren. LET OP! Garantie reparaties doorlopen een ander traject.

We nemen jouw device in en sturen deze naar onze technische dienst voor reparatie. Bij een aantal leapp stores is de mogelijkheid om jouw device direct te laten repareren. Helaas heeft deze winkel dit nog niet maar we zetten ons in om je device toch binnen één week gerepareerd te hebben! 

 

Op zoek naar een iPhone, MacBook of ander Apple product? Bij leapp kun je terecht voor gebruikte Apple producten met de service van nieuw maar tegen een fractie van de nieuwprijs. Bezoek onze leapp stores om ons assortiment aan Apple producten te bekijken. Let op dat enkel PIN en Creditcard betalingen geaccepteerd worden, er is geen contant geld aanwezig.


Producten uitproberen

Kom langs om onze Apple producten, zoals iPhone, iPads, iMacs en MacBooks, zelf in de winkel uit te proberen. De modellen in onze showrooms wisselen, dus wil je zeker zijn dat deze winkel een bepaald product heeft staan, bel dan voorafgaand aan je bezoek.

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over een product en persoonlijk geadviseerd worden bij een aankoop? Wij helpen je graag de juiste beslissing te maken.

Bestelling afhalen

Online bestellingen kun je ook afhalen in onze winkel. Kies dan bij het afrekenen voor de optie 'Afhalen bij leapp Den Haag'. Zodra de bestelling klaarligt ontvang je van ons bericht hierover.

Klantenservice

bij vragen over je aankoop staan wij je graag ten dienste. Ook voor het retourneren van online aankopen, het omruilen van je aankoop en reparaties kun je hier terecht.