leapp Eindhoven

Adres leapp Eindhoven

Kleine Berg 151
5611 JT Eindhoven
The Netherlands

eindhoven@leapp.nl

leapp Eindhoven is gevestigd nabij de Mauritsstraat. Bij de winkel is een openbare parkeergelegenheid (betaald). Ben je met he OV? Reis dan af naar busthalte Grote Berg. Vanaf deze halte is het een kleine minuut lopen.

Openingstijden


Maandag          13:00 - 18:00
Dinsdag             10:00 - 18:00
Woensdag         10:00 - 18:00 
Donderdag       10:00 - 18:00
Vrijdag               
10:00 - 18:00
Zaterdag           10:00 - 17:00
Zondag              Gesloten

 

Aangepaste Openingstijden


Vrijdag 19 april              10:00 - 18:00
zondag 21 april             Gesloten
maandag 22 april        Gesloten 
Zaterdag 27 april         Gesloten
Zondag 5 mei               Gesloten

Op zoek naar een iPhone, MacBook of ander Apple product? Bij leapp kun je terecht voor gebruikte Apple producten met de service van nieuw maar tegen een fractie van de nieuwprijs. Bezoek onze leapp stores om ons assortiment aan Apple producten te bekijken. Let op dat enkel PIN en Creditcard betalingen geaccepteerd worden, er is geen contant geld aanwezig.


Producten uitproberen

Kom langs om onze Apple producten, zoals iPhone, iPads, iMacs en MacBooks, zelf in de winkel uit te proberen. De modellen in onze showrooms wisselen, dus wil je zeker zijn dat deze winkel een bepaald product heeft staan, bel dan voorafgaand aan je bezoek.

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over een product en persoonlijk geadviseerd worden bij een aankoop? Wij helpen je graag de juiste beslissing te maken.

Bestelling afhalen

Online bestellingen kun je ook afhalen in onze winkel. Kies dan bij het afrekenen voor de optie 'Afhalen bij leapp Amersfoort'. Zodra de bestelling klaarligt ontvang je van ons bericht hierover.

Klantenservice

bij vragen over je aankoop staan wij je graag ten dienste. Ook voor het retourneren van online aankopen, het omruilen van je aankoop en reparaties kun je hier terecht.