MacBook Air

MacBook

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Perfect voor onderweg.

Lichtgewicht, draagbaar en stijlvol: dat alles is de MacBook Air. Heb jij een laptop nodig voor jouw dagelijkse bezigheden, zoals internetten, e-mailen, documenten maken en foto's bewerken? En neem je jouw laptop overal mee naar toe? Dan is de MacBook Air jouw type laptop. Naast dat het slanke design de laptop draagbaar maakt, is de lange batterijduur ideaal voor onderweg. Dankzij het innovatieve besturingssysteem van Apple is deze laptop bovendien gebruiksvriendelijk en kun je er soepel mee werken.

Welke MacBook Airs zijn er?

De MacBook Air bestaat in een 11-inch en een 13-inch beeldschermvariant. De 11-inch is een super compacte MacBook die je met gemak overal mee naar toe neemt. Wanneer je de 11-inch en de 13-inch uit een zelfde jaartal met elkaar vergelijkt zie je dat alleen de schermgrootte anders is. Je hebt dus dezelfde rekenkracht maar in een compacter formaat.

Zit er verschil in de bouwjaren?

Wanneer je kijkt naar de verschillende bouwjaren van de MacBooks zit er bij de modellen tussen 2012 en 2017 niet veel verschil. De MacBooks zien er aan de buitenkant allemaal precies hetzelfde uit. Het enige verschil zit aan de binnenkant. Bijna elk jaar heeft de processor een kleine update gekregen en het werkgeheugen kan iets sneller zijn. Als je de processors van twee verschillende bouwjaren met elkaar zal vergelijken zie je dat deze vaak maar een toename van ± 5 à 10% hebben. In het algemeen gebruik is dit verwaarloosbaar. Je kan met een MacBook Air uit 2014 net zo snel internetten als een MacBook Air uit 2017. Het enige verschil is dat Apple zelf kan beslissen dat bijvoorbeeld een Macbook Air uit 2012 eerder stopt met updates te krijgen van het besturingssysteem dan een MacBook Air uit 2014. Maar Apple is de enige die daar inzage in heeft en het is voor iedereen dus altijd een verrassing om te horen welke MacBooks geen updates meer zullen krijgen.

Welke processor types zijn er?

De MacBook Air wordt standaard met een i5 processor uitgerust. Er is een optie om deze te upgraden naar een i7 processor. Nu vraag je je waarschijnlijk af waar die cijfertjes voor staan. Het makkelijkst is om dit te vergelijken met een MacDonalds menu. Waarbij de i5 een Medium menu is en de i7 een Large menu. Logischerwijs krijg je meer bij een Large menu dan bij een Medium menu. In de vergelijking tussen de processor geldt hetzelfde. Bij de i7 processor krijg je meer dan bij de i5 processor. De i7 is dus een 'grotere/krachtigere' processor welke meer rekenkracht heeft en dus meer tegelijk aan kan. Je vindt daardoor dus ook altijd een i7 processor in een MacBook Pro omdat deze veelal wordt gebruikt in zwaardere grafische processen. 

Waarom een refurbished MacBook Air?

Onze refurbished MacBook Airs hebben sinds mei 2019 ook het Refurbished Keurmerk. Dit betekent dat je zeker bent dat je een goed product koopt. Hiernaast ontvang je bij elke MacBook die je koopt bij leapp een 2 jaar carry-in garantie. Deze geldt ook op de bijgeleverde accessoires. De MacBooks kunnen een kleine imperfectie aan de buitenkant hebben maar technisch gezien zijn ze altijd in perfecte conditie. Als je denkt aan het milieu en een beetje aan de portemonnee is refurbished dé oplossing!

Hulp nodig bij het vinden van de juiste MacBook?

Dat kunnen we ons goed indenken, het is een grote keuze en je kiest tenslotte niet elke dag een MacBook uit. Op onze MacBook keuzehulp pagina helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze.

USP's leapp