iPhone 7

iPhone

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De alleskunner onder de smartphones.

De iPhone 7 is als opvolger van de iPhone 6s een van de populairste smartphones van het moment. Het ontwerp van de iPhone 7 bevat verschillende toevoegingen aan dat van zijn voorganger. Zo is de telefoon door de A10 processor sneller dan ooit tevoren en gaat de batterij langer mee dan voorheen. Zowel de stereospeaker als de thuisknop zijn veranderd ten opzichte van de voorganger van de iPhone 7. De iPhone 7 heeft als eerste model geen fysieke, ronde knop meer, maar een platte sensor.

Geavanceerde camera

Met dit device maak je met de 12 megapixel camera aan de achterzijde en de 7 megapixel camera aan de voorzijde nu nóg mooiere foto's die te bekijken zijn op het verbeterde Retina Display met 3D Touch. De iPhone 7 is uitgerust met optical image stabilization. Dat betekent dat de software van je iPhone je foto automatisch scherp maakt als je per ongeluk bewogen hebt bij het nemen van je foto. Bye bye wazige foto's!

De iPhone 7 is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud.

Waarom een refurbished iPhone 7 kopen?

Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de wereld.  Het zijn toestellen met een tweede leven. Onze iPhones worden uitgebreid gecontroleerd, gereinigd, gerepareerd en geüpgraded waar nodig. Met heel veel leapp-liefde. Ze zijn klaar om aan hun tweede leven te beginnen! Simlockvrij en met twee jaar garantie op zowel het toestel als de accu. Niet het allernieuwste van het allernieuwste, wel een perfect werkend toestel voor een interessant prijsje. Ben jij op zoek naar een waanzinnige iPhone 7? Die hebben we voor je!

Hulp nodig bij je aankoop?

Twijfel je? Opzoek naar het verschil tussen de iPhone 7 en 8? Of heb je een vraag over de levering van je bestelling? Onze servicemedewerkers staan voor jou klaar via telefoon, e-mail en sociale media.

USP'S leapp