iPhone

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een iPhone met een tweede leven. Het is een gebruikt toestel dat een strenge kwaliteitscontrole ondergaat, opgeknapt wordt, schoongemaakt en voorzien van laadaccessoires klaar is om bij jou thuis bezorgd te worden.

De iPhone is de populairste smartphone van nu. De telefoon heeft deze populariteit zowel te danken aan zijn vooruitstrevende techniek als aan zijn geliefde design. Elk jaar brengt Apple een nieuw iPhone model uit. Sinds de allereerste iPhone in 2007 te koop was, zijn er vele modellen voorbij gekomen. In de beginjaren schoot de kwaliteit van de toestellen met elke generatie omhoog. De laatste jaren zijn nieuwe modellen weliswaar iets krachtiger, sneller en hebben ze een betere camera, de grote sprongen vooruit op technologisch vlak zijn afwezig.

Dat betekent dat het voor veel iPhone gebruikers helemaal niet nodig is om het nieuwste model te kopen, dat vaak erg prijzig is. Wil je een fijne iPhone om mee te whatsappen, bellen en internetten? Dan hoef je absoluut geen € 1.000 of meer uit te geven. Bij leapp bestel je een refurbished iPhone in al vanaf ongeveer €200,-. Door de iPhone te kopen die perfect bij jouw gebruiksbehoeften past, in plaats van de nieuwste van het nieuwste, bespaar je een boel geld.

De voordelen van een refurbished iPhone

 • Tot wel 60% voordeliger dan nieuw
 • Voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Gratis laadaccessoires
 • 14 dagen niet goed, geld terug
 • Twee jaar garantie op toestel & accu
 • Duurzamer voor de planeet dan nieuw
 • Technisch 100% in orde

De populairste iPhones

 1. iPhone SE 2020 64 gb
 2. iPhone 8 64 gb
 3. iPhone X 64 gb
 4. iPhone 11 64 gb
 5. iPhone X 256 gb

Is een refurbished iPhone hetzelfde als een tweedehands iPhone?

Een refurbished iPhone is niet hetzelfde als een tweedehands iPhone. Daar waar een tweedehands iPhone door de gebruiker zelf te koop wordt aangeboden, komt er bij een refurbished iPhone veel meer kijken. Refurbished iPhones worden grondig geïnspecteerd op alle belangrijke gebruikspunten. Doet de microfoon het nog perfect? Werken de knoppen? Hoe zit het met het scherm? Is de accu van voldoende kwaliteit?

Waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Na dit proces wordt alle data die op het toestel staat schoongeveegd en wordt iOS opnieuw geïnstalleerd. Zo krijgt de toekomstige eigenaar een frisse start. De iPhone wordt gereinigd en voorzien van de juiste laadaccessoires. Tot slot wordt de iPhone in een mooi doosje gestopt. Klaar om bij jou thuis bezorgd te worden!

Hoe zit het met garantie?

Een ander belangrijk verschil tussen tweedehands en refurbished. Op een tweedehands iPhone zit geen garantie. Een refurbished iPhone van leapp wordt geleverd met twee jaar garantie – zowel op het toestel als op de accu. Zo weten wij zeker dat jij optimaal geniet van je iPhone!

Is refurbished duurzaam?

Refurbished Apple producten zijn een stuk duurzamer dan nieuwe producten. Dat komt omdat een nieuwe iPhone produceren veel grondstoffen verbruikt. Wist je dat er 23kg erts, 20,5 gram cyanide, 10 gram plastic, 100 liter water nodig is voor de productie van een gemiddelde iPhone? O ja, er komt ook nog eens 79kg C02 vrij tijdens het productie- en distributieproces.

Om een bestaande iPhone te refurbishen hoeven al deze kostbare grondstoffen niet nogmaals uit de aarde gedolven te worden. Door de levensduur van Apple producten op deze manier te verlengen, voorkomen we dat de vraag naar al deze grondstoffen almaar stijgt. Een stuk duurzamer dan nieuw dus!

Circulaire economie van refurbished devices

Welke soorten refurbished iPhones zijn er?

Bij leapp verkopen we verschillende iPhone modellen. Naar welk iPhone model je ook op zoek bent, de iPhone SE, de 6s, de 7, de 8, de X, of zelfs een iPhone Xs, je bent bij leapp op de juiste plek! We verkopen alleen modellen waar de meest recente versie van Apples besturingsysteem, iOS, op kan draaien. Wel zo handig voor jou!
Alle iPhones uit ons assortiment beschikken over camera’s aan de voor- en achterzijde van de telefoon, een Retina Display en het gebruiksvriendelijke en innovatieve besturingssysteem iOS.

Wat betekenen “Als nieuw”, “Licht gebruikt” en “Zichtbaar gebruikt”?

Refurbished iPhones zijn verkrijgbaar in drie condities: Als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. De conditie zegt iets over het uiterlijk van de iPhone. Van binnen zijn alle toestellen nagenoeg gelijk aan elkaar. Alle refurbished iPhones werken perfect, maar sommige laten meer gebruikerssporen aan de buitenkant zien. Net als ieder mens een littekentje heeft, hebben refurbished iPhones kleine krasjes of lichte deukjes.

Elk toestel is anders. Daarom is er besloten een universele gradatie aan te houden zodat deze bij elke aanbieder hetzelfde is. Wel zo makkelijk! De gradaties zien er als volgt uit:

Als nieuw

Bijna niet van een nieuw product te onderscheiden, technisch ook helemaal in orde.

Licht gebruikt

Hier zijn enkele lichte krasjes of andere gebruikssporen te vinden, technisch helemaal in orde.

Zichtbaar gebruikt

Hier kan je enkele zichtbare gebruikerssporen zoals een deukje of krasje in de behuizing verwachten. Het product is echter technisch helemaal in orde.

Hoe groot is elke iPhone?

Alle iPhone modellen op een rijtje. Een grote familie!

Size comparison iPhone family

Twijfel je, of heb je hulp nodig bij je aankoop? Aarzel dan niet om contact op te nemen via Chat, Social Media, telefoon of mail. We helpen graag!

USP's van Leapp