iPad Pro

iPad

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De ultieme combinatie van kracht een eenvoud.

Met meer kracht dan de meeste pc-laptops is de iPad Pro dé tablet voor jou als multitasker. Dit device zorgt ervoor dat gebruikers regelmatig hun laptop thuis zullen laten. Zo is de tablet onder andere geschikt voor internetten, mailen, muziek luisteren en natuurlijk het gebruiken van apps. Ook deze refurbished iPad heeft een Retina Display waarbij geen afzonderlijke pixels te onderscheiden zijn en bovendien is het scherm helderder en reflecteert het minder. ProMotion technologie laat het scherm vloeiend functioneren. De tablet is eenvoudig in gebruik dankzij Apple’s besturingssysteem iOS en nog sneller dankzij de verbeterde processor. 

De iPad Pro is, naast het verschil in opslagcapaciteit, schermgrootte en connectiviteit tussen de iPad Pro 11" 2018 wifi 64gb en iPad Pro 12.9" 2018 4g 64gb, verkrijgbaar in de kleuren: spacegrijs en zilver.

Waarom een refurbished iPad Pro?

Refurbished is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu, en dat met de kwaliteit die je van Apple gewend bent. Omdat de refurbished iPads die wij verkopen dankzij een opknapbeurt van onze experts weer van vergelijkbare kwaliteit zijn als een nieuw product, ontvang je bij elke iPad die je bij leapp aanschaft 2 jaar carry-in garantie.

Hulp nodig bij je aankoop?

Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via telefoon, WhatsApp, online chat, e-mail en sociale media.

<h2 style="text-align: left;"class=