iMac

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vind bij ons jouw ideale iMac.

Is jouw desktop toe aan vervanging? Dan is de iMac de perfecte vervanger! Bij leapp vind je een breed assortiment aan Mac apparaten. Zo verkopen we Apple computers in verschillende modellen en uitvoeringen met een onderlinge variatie aan specificaties. Bij leapp vind je het model waar jij naar op zoek bent. Daarnaast kun je bij ons terecht voor Apple’s draadloze toegangspunt Airport Extreme, het innovatieve Apple TV, prachtige Apple Displays en Apple’s back-up device Time capsule.

De voordelen van een refurbished iMac

  • Je bespaart veel geld!
  • Voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis laadaccessoires
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Twee jaar garantie op toestel & accu
  • Duurzamer voor de planeet dan nieuw
  • Technisch 100% in orde

De populairste iMacs

  1. iMac 21.5" Quad Core i5 3.0 Ghz 16gb 256gb
  2. iMac 21.5" Slim Quad Core i5 2.8 Ghz 8gb 1tb HDD
  3. iMac 27-inch Retina 5K 3.1GHz i5 8GB 256GB SSD Gigabit

Wat is een refurbished iMac?

Van bedrijven tot huiskamers, over de hele wereld is de iMac al jaren een populaire desktop. Sommige trotse iMac-bezitters gebruiken de computer langer dan tien jaar. Anderen vervangen hem sneller, soms al na een paar jaar. Wat gebeurt er met die iMacs?

Nou, een deel daarvan wordt refurbished. Dat betekent dat technische experts de iMac controleren op meer dan 50 punten. Werkt het onderdeel nog goed? Of moet het onderdeel vervangen worden? Na deze controle en eventuele reparatie wordt de iMac grondig gereinigd. Er volgt een schone software installatie en de iMac wordt voorzien van de juiste laadkabel en in een stevige doos verpakt. Klaar om aan een tweede leven te beginnen!

Refurbished = besparen

Een refurbished iMac aanschaffen betekent een mooie besparing. Ten opzichte van nieuwe iMacs in een vergelijkbare configuratie scheelt het al snel honderden euro’s. Da’s mooi meegenomen, toch? Op elke iMac die leapp verkoopt geven we twee jaar garantie. Zo weten we zeker dat jij van jouw aankoop kunt genieten.

Welke iMac modellen bestaan er?

Er bestaan een aantal iMac modellen. Verreweg het meest verkocht zijn de iMac 21,5 inch (54,61 cm) en iMac 27 inch (68,58). Deze afmeting duidt de schermdiagonaal aan. Dat is de afstand van de ene hoek van het scherm tot de hoek daar schuin tegenover. Naast deze twee standaardmaten zijn er ook iMacs van 24 inch geproduceerd. In 2009 bracht Apple voor het laatst een 24 inch model uit. Maar, er gaan geruchten dat er in 2021 opnieuw een vernieuwde 24 inch iMac onthuld wordt door Apple. Spannend!

Nog een onderling verschil in de iMac's zit hem in de "slankheid". De iMac Slim beschikt over een superslanke behuizing. Daarnaast is er nog de Mac mini, dat een kleine desktopcomputer op zichzelf is.

Het verschil tussen een 21" en 27"

Er bestaan twee verschillende formaten iMac. In het plaatje hieronder is het verschil tussen de twee zichtbaar. 

Size comparison iMac 21,5 inch vs 27 inch

Wat is het verschil tussen HDD en SSD?

Wat is nou precies het verschil tussen HDD en SSD. In deze video leggen onze experts het uit. In deze blog leggen wij het verschil ook uit.

USP's leapp