Laatste update: 15 april 2024

iPhone Beltoon Instellen: Snel & Simpel met leapp

iphone beltoon instellen

Het instellen van je iPhone beltoon

Iedereen heeft wel eens dat moment gehad. Je zit in een volle bus, trein of kantoor en plotseling gaat er een telefoon af. Het duurt even voordat je beseft dat het jouw telefoon is omdat de beltoon zo standaard en onopvallend is. Wil je dit voorkomen? Dan is het tijd om je beltoon op je iPhone te personaliseren! Of je nu je favoriete liedje, een grappig geluid of een klassieke ringtone wilt instellen, wij gaan je hierbij helpen. Het instellen van je beltoon kan een uitdaging zijn, vooral als je niet technisch onderlegd bent. De verschillende instellingen en opties op je iPhone kunnen overweldigend zijn en soms is het moeilijk om de tijd te vinden om je hierin te verdiepen. Maar maak je geen zorgen, we hebben een eenvoudige, stapsgewijze handleiding voor je samengesteld.

leapp helpt je bij het instellen van je iPhone beltoon

We begrijpen dat het navigeren door de instellingen van je iPhone verwarrend kan zijn. Daarom hebben we bij leapp een eenvoudige, stapsgewijze handleiding gemaakt om je te helpen je beltoon in te stellen. Je hoeft niet bang te zijn om iets verkeerd te doen en je iPhone te 'breken'. Het instellen van je beltoon is een eenvoudig proces en we zullen je door elke stap begeleiden.

Stapsgewijze handleiding voor het instellen van je iPhone beltoon

Het instellen van je beltoon op je iPhone is een eenvoudig proces dat je in een paar minuten kunt voltooien. Hier is een stapsgewijze handleiding om je te helpen: 1. Open de 'Instellingen' app op je iPhone. 2. Scroll naar beneden en tik op 'Geluiden & Haptiek'. 3. Tik op 'Beltoon'. 4. Hier zie je een lijst met alle beschikbare beltonen op je iPhone. Je kunt een voorbeeld van de beltonen horen door erop te tikken. 5. Wanneer je een beltoon vindt die je leuk vindt, tik je erop om deze te selecteren. Er verschijnt een vinkje naast de beltoon om aan te geven dat deze is geselecteerd. 6. Als je klaar bent, ga je terug naar het vorige scherm. Je nieuwe beltoon is nu ingesteld! Wil je je eigen muziek als beltoon instellen? Dat kan ook! Hier is hoe je dat doet: 1. Open de 'GarageBand' app op je iPhone. Als je deze app nog niet hebt, kun je deze gratis downloaden in de App Store. 2. Tik op het '+' icoon om een nieuw nummer te maken. 3. Kies 'Audio Recorder'. 4. Tik op het 'Tracks' icoon in de linkerbovenhoek. 5. Tik op het 'Loop' icoon in de rechterbovenhoek. 6. Kies het nummer dat je wilt gebruiken als je beltoon en sleep het naar de track. 7. Als je klaar bent, tik je op het 'Omhoog pijl' icoon in de linkerbovenhoek en kies je 'Mijn nummers'. 8. Houd het nummer ingedrukt en kies 'Deel'. 9. Kies 'Beltoon' en geef je beltoon een naam. 10. Tik op 'Exporteer'. Je nieuwe beltoon is nu beschikbaar in de beltooninstellingen van je iPhone!

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp zijn we er om je te helpen het meeste uit je Apple-apparaten te halen. We bieden niet alleen duurzame (refurbished) Apple producten aan, maar we ondersteunen je ook als je onverhoopt vastloopt. Zoals je hebt gezien in deze blog, kunnen we je helpen bij het instellen van je beltoon op je iPhone. Maar dat is niet alles. We kunnen je ook helpen met andere functies en instellingen op je iPhone. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar als je extra hulp nodig hebt. En als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone, bekijk dan onze selectie van refurbished iPhones op onze website: https://leapp.nl/. We hebben een breed scala aan modellen en kleuren, dus je vindt zeker iets dat bij je past. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met het personaliseren van je iPhone beltoon en maak je iPhone echt van jou!
Terug naar blog
Lees jij graag over Apple producten? Bij leapp hebben we dan meer leuke blogs voor je. Check hier bijvoorbeeld NightShift en zoek mijn iPad.