Laatste update: 12 februari 2024

Welke iPad kopen? Ontdek welke iPad bij jou past met leapp!

welke ipad kopen

Lekker, een film kijken in bed of op de bank. Maar vind je het scherm van je iPhone te klein en dat van een MacBook te groot? Een iPad is dan de oplossing voor jouw irritaties. Nu heb je dan eindelijk besloten dat je een iPad wilt. Maar de keuze is zo reuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Films kijken, FaceTime met familie en vrienden, mailtjes beantwoorden onderweg naar werk of de laatste social media updates bekijken. De iPad is eigenlijk het grote broertje van je iPhone. Zo'n groter scherm is voor de meeste activiteiten toch net iets fijner. Maar welke iPad past het best bij jouw wensen? Een aantal jaar geleden was de keuze snel gemaakt, er was maar één formaat iPad. Inmiddels zijn er meerdere modellen waaruit je kunt kiezen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

"Een aantal jaar geleden was de keuze snel gemaakt, er was maar één formaat iPad. Inmiddels zijn er meerdere modellen waaruit je kunt kiezen."

Soorten iPads

  • iPad: Wil je zo nu en dan iets op internet opzoeken of filmpjes op YouTube bekijken? Dan is de iPad meer dan prima!
  • iPad Air: De iPad Air is voor de gemiddelde gebruiker. De iPad Air is prima om bijvoorbeeld online te shoppen, FaceTimen, mailen, het laatste nieuws te bekijken. Voor onderweg is de tablet ook ideaal. Door het lichte gewicht kun je de Air overal mee naartoe nemen, maar het is zeker ook een perfect formaat voor thuis op de bank een filmpje kijken of voor nog wat lezen in bed.
  • iPad mini: Wil je niet te veel uitgeven aan een iPad en ga je er geen spannende dingen mee doen zoals gamen, tekenen en foto's bewerken, dan is de iPad mini een prima device. De iPad mini is ideaal voor onderweg en hij past in bijna elke tas. Ben jij dus van plan om je iPad voornamelijk onderweg te gebruiken voor lichte taken zoals internetten en mailen? Dan is de iPad mini over het algemeen een goede keuze.
  • iPad Pro: Met meer kracht dan de meeste pc-laptops is de iPad Pro dé tablet voor de creatieve multitasker. De iPad Pro is gericht op professionele en creatieve gebruikers, die een lichter alternatief zoeken voor hun MacBook. Ging je voorheen achter je MacBook zitten om illustraties te maken en video's te bewerken, dat hoeft nu niet meer! Het kan allemaal op de iPad Pro.

Wi-Fi of Mobiel Netwerk?

Belangrijk om te weten bij het aanschaffen van een iPad is of de iPad mobiel netwerk via 4G of 5G heeft, of dat je met de iPad alleen kunt internetten met een Wi-Fi verbinding. Een iPad met mobiel netwerk heeft een simkaartslot, hiermee kun je onderweg gebruik maken van het mobiele internet. Een iPad met mobiel netwerk is ideaal voor als je veel onderweg bent, geen vaste werkplek hebt en er niet overal Wi-Fi aanwezig is. Ben je van plan om de iPad voornamelijk thuis of op een vaste werkplek te gebruiken waar Wi-Fi aanwezig is, dan is een iPad met Wi-Fi antenne prima!

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Ook is het handig om alvast te bedenken wat voor gebruiker jij bent. Ben je van plan een paar apps te downloaden en voornamelijk te internetten? Dan is de versie met de laagste opslagruimte, 16 GB, voldoende! Deel je de iPad met bijvoorbeeld andere gezinsleden en wil iedereen zijn/haar eigen apps installeren? En gebruik je iCloud om je foto's en video's op te slaan? Dan is 32GB prima! Bewaar jij het liefst al jouw foto's, video's, films en muziek op de iPad? Ga dan voor een iPad met 64GB geheugen of meer. Vergeet niet: hoe meer geheugen, hoe hoger de prijs. Te weinig geheugen is onhandig, maar het zou natuurlijk ook zonde zijn als je investeert in een iPad met opslag die je niet gebruikt. Denk daarom goed na over wat je precies met de iPad van plan bent.

Hoe kies je de juiste iPad?

Het kiezen van de juiste iPad kan een uitdaging zijn. Je wilt een apparaat dat perfect bij je behoeften past. Je wilt kwaliteit en functionaliteit in je product. Je wilt op de hoogte blijven van de nieuwste Apple-producten. Maar je wilt niet te veel betalen voor functies die je niet nodig hebt. En je wilt een betrouwbare iPad, of het nu nieuw of refurbished is. Je wilt het gevoel hebben dat je een goede keuze hebt gemaakt. Maar hoe kies je de juiste iPad uit het grote aantal verschillende modellen? Hoe bepaal je welke iPad het beste past bij jouw behoeften? Hoe weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor onnodige functies? En hoe kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid van refurbished iPads? Bovendien, naast al deze vragen en overwegingen, heb je ook nog je dagelijkse bezigheden. Het uitzoeken van de juiste iPad kan tijdrovend zijn. Het vergelijken van verschillende iPads en hun specificaties kan complex zijn. En het onderzoeken van de prijs-kwaliteitverhouding van verschillende iPads kan een uitdaging zijn.

leapp gaat je helpen

Bij leapp begrijpen we deze uitdagingen. Daarom bieden we een breed assortiment aan refurbished iPads. We bieden gedetailleerde productbeschrijvingen en specificaties om je te helpen de juiste keuze te maken. En we bieden advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je iPad haalt.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we dat je tevreden bent met je aankoop. We bieden niet alleen kwalitatief hoogwaardige refurbished iPads aan, maar we zorgen er ook voor dat je de juiste keuze maakt. We bieden advies en ondersteuning, zodat jij het meeste uit je iPad kunt halen. We nemen de taak van het uitzoeken van de juiste iPad over. Zo bespaar jij tijd en kun je je concentreren op je dagelijkse bezigheden. We nemen ook de taak van het vergelijken van verschillende iPads en hun specificaties over. En we nemen de taak van het onderzoeken van de prijs-kwaliteitverhouding van verschillende iPads over. Bij leapp krijg je niet alleen een goede iPad, maar ook een goede service. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren. En we zorgen ervoor dat je tevreden bent met je aankoop.

Terug naar blog