De vijf beste iPhones om te kopen in 2022

De vijf beste iPhones om te kopen in 2022

Ben je van plan om een iPhone te kopen maar weet je niet welke? Lees dan snel verder! In deze blog maken we de keuze namelijk net iets makkelijker. 

 

Welke iPhone moet ik kopen in 2022? 

1.  iPhone 13 Pro

Op nummer één staat dan toch wel de nieuwste iPhone 13 Pro. De iPhone verschilt niet extreem veel van de iPhone 12, maar heeft wel een aantal nieuwe functionaliteiten die hem net iets krachtiger maken. Zo heeft dit model een camera van uitstekende kwaliteit waardoor je nog scherpere foto’s maakt in zowel het licht als in het donker. Ook is de batterijduur erg opvallend. Deze gaat tot maar liefst 28 uur mee. Tot slot heeft dit model net als de iPhone 12 een 6,1 inch OLED-scherm waardoor de kleuren levendiger lijken dan ooit. Kortom, een echte winnaar.

 

2.  iPhone 12

Na de iPhone 13 (Pro), staat de iPhone 12 op de tweede plek. Als je kijkt naar prijs-kwaliteitsverhouding zou deze zelfs op nummer één kunnen staan. De iPhone bevat namelijk veel features die de iPhone 13 ook bevat zoals onder andere het OLED-display. Daarnaast bevat deze iPhone 5G-ondersteuning en het gebruik van MagSafe-accessoires. Denk hierbij aan MagSafe opladers en hoesjes, waardoor je je iPhone op een nog modernere manier kan opladen.

 

Refurbished iPhone 12Refurbished iPhone 12

3.  iPhone 12 mini

Dit is de eerste iPhone mini in de geschiedenis van Apple. Deze iPhone is daardoor een uitstekende vervanger voor de grotere formaten iPhones. Het model is qua functionaliteiten vrijwel identiek aan de iPhone 12 en heeft dan ook een OLED-scherm, 5G- en Magsafe-ondersteuning. Het is de goedkoopste variant van de iPhone 12 series, waardoor het een van de meest betaalbare iPhones is in dit rijtje.

 

4.  iPhone 11

Aangezien de iPhone 11 inmiddels twee jaar geleden uitgebracht is, is het een van de goedkopere modellen die ook gezichtsherkenning ondersteund. Ook al ontbreken er een paar features die de iPhone 12 en 13 wel hebben, zoals een OLED-display, blijft het vooralsnog een goede koop. Zo heeft het dezelfde camera als de iPhone 12 en bevat het een krachtige chip.

 

Refurbished iPhone 11Refurbished iPhone 11

5.  iPhone SE ‘20

Als je dan echt kijkt naar betaalbaarheid van de iPhones, is de iPhone SE een echte winnaar. Het design lijkt erg op dat van de iPhone 8; een compacte vorm met daarnaast Touch-ID. Ook heb je dezelfde chip als die van de iPhone 12 waardoor hij snel werkt. Toch heeft de compacte vorm van de iPhone ook nadelen. Zo is de batterijduur niet hetzelfde als die van de nieuwere iPhones. Ook wordt er nog gebruikgemaakt van oudere LCD-schermtechnologie, waardoor de kleuren minder fel en levendig zijn dan bij een OLED-display.

 

Al met al, is er dus meer dan genoeg keuze aan iPhones van hoogwaardige kwaliteit. Voor welk model je uiteindelijk gaat, ligt daarbij maar net aan wat je belangrijk vindt. Daarbij kan je variëren tussen iPhones met de nieuwste features, een model van kleiner formaat of iPhones die iets betaalbaarder zijn.

 

Terug naar blog