5 Tips om je iPhone snel op te laden

5 Tips om je iPhone snel op te laden

Moet je snel naar die ene afspraak, maar heeft je iPhone nog maar 3% batterij? Heb je een e-ticket die je moet tonen, maar je batterij is bijna leeg? We geven je hier een aantal tips om deze zo snel mogelijk op te kunnen laden!

1. Zet je iPhone in vliegtuigmodus, hoe minder je iPhone doet, des te sneller hij oplaadt. Door de vliegtuigmodus aan te zetten zal hij niet extra gaan zoeken naar WiFi en telefoon netwerken.

2. Als je de kans hebt, is het beter om je iPhone zelfs helemaal uit te zetten zodat hij helemaal niks meer hoeft te doen en zich volledig kan focussen op het laden.

3. Gebruik een iPad oplader. Deze hebben een hoger voltage en hierdoor zal je iPhone sneller opladen! Het is vanaf de iPhone 8 zelfs mogelijk om via een USB-C adapter van je 2018 (of nieuwere) MacBook te gebruiken. Je hebt dan wel een kabel van USB-C naar lightning nodig maar dan kan je binnen 30 minuten meer dan 50% van je batterij terug opladen. https://support.apple.com/en-gb/HT208137

4. Ben je in alle haast ook je oplader kwijt? Gebruik dan gewoon je MacBook of iMac, zorg er wel voor dat ze aan staan. Het gaat ook sneller wanneer je iPhone niet aan het syncen is. Wist je dat onze leapp MagSafe adapters nog een extra USB poort hebben om je device op te laden? Zo verlies je geen USB poort in je MacBook en kan je toch met gemak je iPhone opladen. Deze adapter vind je hier.

5. Maak je gebruik van wireless charging? Haal je iPhone dan uit je hoesje, hoe dichter deze bij de oplader ligt, hoe beter deze contact maakt en sneller oplaadt!

Geen tijd om alle tips te lezen? Bekijk ze hier terug >>  Moet je snel naar die ene afspraak, maar heeft je iPhone nog maar 3% batterij? Heb je een e-ticket die je moet tonen, maar je batterij is bijna leeg? We geven je hier een aantal tips om deze zo snel mogelijk op te kunnen laden!

1. Zet je iPhone in vliegtuigmodus, hoe minder je iPhone doet, des te sneller hij oplaadt. Door de vliegtuigmodus aan te zetten zal hij niet extra gaan zoeken naar WiFi en telefoon netwerken.

2. Als je de kans hebt, is het beter om je iPhone zelfs helemaal uit te zetten zodat hij helemaal niks meer hoeft te doen en zich volledig kan focussen op het laden.

3. Gebruik een iPad oplader. Deze hebben een hoger voltage en hierdoor zal je iPhone sneller opladen! Het is vanaf de iPhone 8 zelfs mogelijk om via een USB-C adapter van je 2018 (of nieuwere) MacBook te gebruiken. Je hebt dan wel een kabel van USB-C naar lightning nodig maar dan kan je binnen 30 minuten meer dan 50% van je batterij terug opladen. https://support.apple.com/en-gb/HT208137

4. Ben je in alle haast ook je oplader kwijt? Gebruik dan gewoon je MacBook of iMac, zorg er wel voor dat ze aan staan. Het gaat ook sneller wanneer je iPhone niet aan het syncen is. Wist je dat onze leapp MagSafe adapters nog een extra USB poort hebben om je device op te laden? Zo verlies je geen USB poort in je MacBook en kan je toch met gemak je iPhone opladen. Deze adapter vind je hier.

5. Maak je gebruik van wireless charging? Haal je iPhone dan uit je hoesje, hoe dichter deze bij de oplader ligt, hoe beter deze contact maakt en sneller oplaadt!

 

Geen tijd om alle tips te lezen? Bekijk ze hier terug

 
Terug naar blog