Laatste update: 15 juni 2024

Verschillen iPhone 11 en 11 Pro: Ontdek Meer met leapp!

verschillen iphone 11 en 11 pro

Op zoek naar het verschil tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro modellen, kijk dan niet verder. Wij hebben namelijk voor jou beide modellen eens goed onder de loop genomen. Onze bevindingen hebben we hieronder beschreven, zodat jij hopelijk de antwoorden vindt op je vragen.

 

LCD vs OLED

Het eerste verschil wat we tegenkomen tussen beide modellen is het scherm. De iPhone 11 heeft namelijk een Liquid Retina LCD-scherm en de 11 Pro (Max) heeft een Super Retina XDR OLED-scherm. Het OLED-scherm is uiteraard een stukje beter met zijn hogere resolutie en HDR-weergave. Echter hoef je niet speciaal voor het scherm een Pro te nemen. Het scherm van iPhone 11 is namelijk van prima kwaliteit en de meeste zullen hier zeer tevreden mee zijn. Als je echt het beste van het beste wilt dan is misschien het scherm van de iPhone 11 Pro beter geschikt voor jou.

Zoomen en nog eens inzoomen

De iPhone 11 is uitgerust met twee camera’s, deze bevatten een groothoek-en ultragroothoeklens. De 11 Pro modellen gooien er schepje bovenop, deze bevatten namelijk ook nog een telelens. Hierdoor kan je op de iPhone 11 alleen digitaal inzoomen, terwijl je met de Pro range optisch kan inzoomen. De iPhone 11 Pro en Pro Max hebben zelfs nog een andere verbetering, de beeldstabilisatie functie is een stuk uitgebreider dan de standaard 11. Mocht je dus veel waarde hechten aan het maken van foto’s op mobiel, dan kan je met een 11 Pro model een stuk beter uit te voeten.

 

Looks

Bij de iPhone 11 serie kun je deze keer kiezen uit drie verschillende scherm groottes. De iPhone 11 is 6,1 inch, de Pro is 5,8 inch en de Pro Max is 6,5 inch. De grootte van een smartphone is een keuze die je zelfs moet afwegen, de wilt graag een compacte mobiel en de andere juist een grootte. Verder heeft de iPhone 11 veel frisse kleuren de Pro reeks alleen de standaard kleuren plus middernachtgroen. Er zit ook een klein verschilletje in de behuizing nog, zo heeft de iPhone 11 een rand van aluminium en hebben de andere twee modellen een roestvrij stalen rand. Als laatst zien we nog dat de achterkant van de 11 van glimmend glas is en bij de Pro range is dit mat.

 

Kleine bijzonderheden

De grootste verschillen heb we zojuist besproken, maar er zijn ook nog een paar kleine verschillen te zien. Zo komt de iPhone 11 met 64GB, 128GB en 256GB opslag terwijl bij de Pro modellen 128GB is vervangen door 512GB. Verder heeft de Pro Max de langste batterij duur, gevolgd door de Pro en daarna de iPhone 11. Ook krijg je bij de Pro reeks een snellader en deze krijg je niet bij de 11. Het laatste belangrijke verschil zien we in uithoudingsvermogen voor onderwater. 

Zo, dat waren alle benoem waardige verschillen tussen de iPhone 11 modellen. Uiteraard komt er met al die betere punten voor de pro reeks een duurder prijskaartje mee gepaard. Hopelijk ben je er achter gekomen na het lezen van deze verschillen of dat hogere prijskaartje het waard is. Toch liever een goedkoper model? Kijk dan eens tussen onze mooie selectie refurbished iPhones.

Hoe leapp je verder helpt

Bij leapp willen we je helpen om de beste keuze te maken. Daarom bieden we niet alleen een grondige vergelijking van de iPhone 11 en 11 Pro, maar we bieden ook duurzame iPhones voor een lagere prijs. Als je kiest voor een refurbished iPhone van leapp, krijg je een kwalitatieve iPhone voor een lagere prijs en help je ook het milieu door het hergebruik van apparaten te bevorderen. Bovendien staan we altijd klaar om je te helpen als je vragen of problemen hebt. Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, e-mail en chat, dus je kunt altijd contact met ons opnemen als je hulp nodig hebt. Als je er klaar voor bent om je nieuwe iPhone te kopen, bekijk dan ons aanbod van refurbished iPhones op onze website. We hebben een breed scala aan modellen, kleuren en opslagcapaciteiten beschikbaar, dus je kunt zeker de perfecte iPhone vinden die past bij jouw behoeften en budget. Klik hier om ons aanbod te bekijken en je nieuwe iPhone vandaag nog te bestellen!

Terug naar blog