Laatste update: 27 augustus 2023

Black Friday iPhone: Scoor de beste deal met deze 5 tips

black friday iphone

De zoektocht naar de beste Black Friday iPhone deal

Het is bijna zover: Black Friday komt eraan en je wilt natuurlijk die ene perfecte iPhone deal scoren. Je bent op zoek naar een goede korting, betrouwbare informatie over waar en wanneer je de beste aanbiedingen kunt vinden en tips om de allerbeste deal te bemachtigen. En bovenal wil je zeker zijn dat je een kwalitatief goede iPhone koopt. Want zeg nou zelf, wie wil er niet geld besparen, upgraden naar een beter model en meedoen aan de hype rondom Black Friday? Maar hoe vind je die écht goede deals tussen alle aanbiedingen en hoe weet je zeker dat je geen neppe of slechte kwaliteit iPhone koopt? Geen zorgen, leapp gaat je helpen!

 

Hoe vind je de beste Black Friday iPhone deals?

Om je te helpen bij het vinden van de beste iPhone deals tijdens Black Friday, hebben we een aantal oplossingen en tips voor je op een rijtje gezet:

 1. Focus op betrouwbare winkels en webshops
  Koop je iPhone alleen bij bekende en betrouwbare winkels en webshops. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief goede iPhone koopt en niet wordt opgelicht. Enkele voorbeelden van betrouwbare winkels en webshops zijn leapp.nl voor refurbished iPhones, Apple Store, MediaMarkt en Bol.com.
 2. Vergelijk prijzen en aanbiedingen
  Houd verschillende winkels en webshops in de gaten en vergelijk de prijzen en aanbiedingen. Zo weet je zeker dat je de beste deal te pakken hebt. Maak eventueel een lijstje met de beste deals die je hebt gevonden en houd deze bij tot Black Friday.
 3. Lees reviews en ervaringen van anderen
  Twijfel je over een bepaalde deal of winkel? Lees dan de reviews en ervaringen van anderen om een beter beeld te krijgen van de betrouwbaarheid en kwaliteit.
 4. Refurbished iPhones als alternatief
  Overweeg een refurbished iPhone als een goedkoper en duurzamer alternatief voor een nieuwe iPhone. Refurbished iPhones zijn grondig gecontroleerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd, waardoor ze weer zo goed als nieuw zijn.
 5. Wees er snel bij
  Black Friday-deals zijn vaak beperkt in tijd en voorraad. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent om jouw perfecte iPhone deal te scoren.

 

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we je niet alleen helpen met het vinden van de beste Black Friday iPhone deals, maar ook met al je andere Apple-gerelateerde vragen en behoeften. Wij leveren duurzame (refurbished) Apple-producten die jouw dagelijks leven makkelijker maken. Daarnaast ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals in deze blog. Bij leapp.nl vind je een ruim aanbod aan refurbished Apple-producten, zoals iPhones, iPads, MacBooks en accessoires. Al onze refurbished producten zijn grondig gecontroleerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd, zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Bovendien profiteer je bij leapp van uitstekende service en garantie. Wacht dus niet langer en bezoek leapp.nl voor de beste refurbished Apple-producten en scoor jouw perfecte Black Friday iPhone deal!
Terug naar blog

Mooie producten bij Black Friday iPhone: Scoor de beste deal met deze 5 tips

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: