Zakelijk

Speciaal voor bedrijven hebben we binnen leapp een aparte zakelijke afdeling. Al sinds 2011 leveren wij refurbished MacBooks, iMacs, iPhones, iPads en bijbehorende accessoires aan de zakelijke markt. 

We bieden graag een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet direct het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dit doen we door de producten van Apple een tweede leven te geven.

Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar tegen flinke kortingen. En koop je zakelijk bij ons, dan profiteer je gelijk van vele andere extra's!

zakelijk

Waarom kiezen voor leapp zakelijk?

Vanuit onze jarenlange ervaring en productkennis verlenen wij de juiste aandacht en services die je nodig hebt bij een zakelijk aankoop. Niet alleen advies aan jou tijdens het aankoopproces en ondersteuning bij het bestellen, maar ook aan jouw medewerkers zodra zij het product in gebruik nemen. Je kunt op ons rekenen.

Offerte op maat

Laat ons je wensen weten,
en wij checken de mogelijkheden

Volumekorting

De beste aanbieding
voor je gewenste devices

Achteraf betalen

Ontvang eerst je bestelling
en betaal later

Eigen accountmanager

Voor persoonlijke advies
en snel antwoord op al je vragen

Welke extra's krijg je als zakelijke klant?

 •  Snel een offerte op maat
  Wij weten als geen ander dat niemand houdt van wachten. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij kijken naar de mogelijkheden. 
 •  Volumekorting
  Afhankelijk van hoe groot je bestelling is, geven we je de beste aanbieding voor jouw gewenste producten.
 • Achteraf betalen
  Wil je eerst je bestelling ontvangen en dan betalen? Dat kan! 
 •  Eigen accountmanager
  Voor een persoonlijk advies, krijg je een eigen accountmanager. Zo krijg je snel antwoord op je vragen en is hij goed op de hoogte van jouw zakelijke situatie.

 

 

 

 

 

 

 

Optie 2: verkopen

Naast het inkopen van refurbished apple producten kun je bij leapp ook terecht om gebruikte apple producten te verkopen. Naast de hardware kunnen we ook apple originele accessoires van je overnemen, denk hierbij aan muizen en toetsenborden. Meer informatie ❯❯

Of verstuur je gegevens via dit formulier:

 

Optie 1: kopen

Speciaal voor bedrijven hebben we binnen leapp een aparte zakelijke afdeling.
Al sinds 2011 leveren wij refurbished MacBooks, iMacs, iPhones, iPads en bijbehorende accessoires aan de zakelijke markt.

Optie 3: inruilen

Nieuwe hardware aankopen en direct ook een oplossing voor de hardware waarvoor dit in de plaats komt? Inruilen behoort zeker tot de mogelijkheden. MacBooks, iMacs, iPhones, iPads en bijbehorende accessoires ruilen wij met regelmaat in op een andere aankoop. Meer informatie ❯❯

.


Voor wie is leapp zakelijk?

Kantoor/thuiswerken

Veel mensen werken thuis of op kantoor dagelijks achter de computer. Om efficiënt te kunnen werken en lichamelijke klachten te voorkomen is het belangrijk om een goed ingerichte werkplek te hebben met de juiste devices. Denk hierbij aan een MacBook, in combinatie met een houder en een muis & toetsenbord.

Zorg

iPhones kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als dienst-telefoon en iPads zijn handig voor het noteren van notities of het verwerken van administratie. Daarbij is de kwaliteit van beeldbellen via FaceTime en de Voice-over functie die Apple heeft al een reden om voor Apple te kiezen.

Horeca

Apple zien we ook veel terug in de horeca. Bijvoorbeeld als kassasysteem, of om afspraken te boeken/reserveren of om een menukaart te tonen. Aanvullend worden er vaak standaards en beschermende hoezen meegeleverd. Afhankelijk van het doel van de gebruiker leveren wij een oplossing.

Educatie

Er zijn veel mogelijkheden om het lesgeven via een iPad mogelijk te maken. Er zijn enorm veel educatieve apps beschikbaar en dit worden er alleen maar meer. Leapp denkt graag mee hoe je de iPad kunt integreren in de verschillende vormen van onderwijs.


Wat onze zakelijke klanten over ons zeggen:

R. Harsveld

Prima keuze als je zakelijk niet de hoofdprijs wilt betalen en toch service & 2 jaar garantie !

M. Akkermans

Als ICT-coördinator zoek je oplossingen voor het onderwijs. Drukdoende met de Leerlijn programmeren was ik op zoek naar twee iPads. Eerder had ik al een goede ervaring met Leapp, ook nu was het via telefonisch contact en daarna de bestelling van twee iPads zo geregeld. Een dag latern waren ze al binnen, top verpakt, als nieuw! Groetjes van de leerlingen, tot de volgende keer:)

 

Voorwaarden om zakelijk te kunnen bestellen:

• Minimale bestelwaarde is € 2500,- excl. BTW.
• Het bedrijf is gevestigd in Nederland of België.
• KVK en BTW nummer zijn vereist en minimaal een half jaar oud.
• De betaling dient te geschieden binnen 14 dagen.
• Bij nieuwe zakelijke klanten vragen wij de eerste keer een vooruitbetaling.
• Bestelling onder Belgisch BTW nummer is altijd vooruitbetaling middels pro-forma.

 

Een greep uit onze populairste producten:

 

iPhone X 64GB

iPad 2017 Wifi 128GB

MacBook Air 13" i5 1.8

MacBook Pro Retina 15

Zakelijk op de hoogte blijven?

Zakelijke devices kopen leapp