Apple Watch S3

Watch

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hallo Summerbody

De Apple Watch Series 3 is een smartwatch voor iedereen die graag een actief leven leidt. De GPS sensor en hoogtemeter vertellen je altijd waar je bent, hoe ver, hoog en snel je gegaan bent. De ingebouwde hartslagmeter houdt je op de hoogte van je conditie en doordat de Apple Watch Series 3 volledig waterdicht is kun je er ook mee zwemmen. Je workouts zijn nog nooit zo effectief geweest!

Veelzijdig horloge

In het horloge zit een dual core S3 chip die het klokje supersnel houdt. Je kunt de smartwacht koppelen met je iPhone, waardoor je meldingen en telefoontjes voortaan via je pols binnenkrijgt. Het horloge koppelt met bluetooth en wifi, heeft een batterij die tot 18 uur meegaat en gemakkelijk via je iPhone adapter op te laden is.

Nieuw polsbandje & magnetische lader meegeleverd

Wij leveren bij deze Apple Watch een nieuw polsbandje mee. Daarnaast zit de oplaadkabel erbij zodat je meteen aan de slag kunt. Let op! Wij leveren net zoals Apple alleen de oplaadkabel en niet een oplaadstation er bij. Als je thuis nog geen USB-C oplader hebt liggen, dan bevelen wij onze 45W oplader aan of de 60W oplader die je ook kunt gebruiken om zwaardere apparaten op te laden.