OogApples

Onze producten zijn veelal scherp geprijsd doordat ze 'refurbished' zijn. Refurbished wil zeggen dat het product al eerder gebruikt is. Vooral door bedrijven, maar het kan ook zijn dat een refurbished product als showroommodel in een winkel heeft gelegen. Wanneer wij deze Apples overnemen, checken onze experts ze op meer dan 50 punten. Hiermee zorgen wij ervoor dat ze aan het Keurmerk Refurbished voldoen.

macbook

oogappletjes 

Een tweede leven

Soms komt het ook voor dat een refurbished MacBook op alle fronten goed werkt, maar dat de accu niet meer dan 80% capaciteit haalt. Dan voldoet het product net niet aan de eisen van het Keurmerk Refurbished. Toch is er verder geen verschil in kwaliteit en snelheid. Die zijn namelijk net zo goed! Het zou zonde zijn om deze MacBooks dan niet een tweede leven te geven. Wij maken in zo'n geval van de MacBook iets bijzonders; het wordt een speciaal OogAppletje.

De MacBook werkt volledig, alleen is hij iets meer gebonden aan een stopcontact. Hierdoor kunnen we deze MacBooks aanbieden voor een nóg scherpere prijs. Heb jij geen MacBook nodig om ermee in de trein te werken? Zit je altijd wel ergens bij een stopcontact in de buurt met je MacBook? Geef deze MacBook dan een tweede kans en profiteer gelijk van de scherpe prijs.

Welke OogAppletjes verkopen we allemaal?

We hebben verschillende OogAppletjes voor je beschikbaar. Bekijk onze prachtige OogAppletjes die jij een tweede leven kan geven allemaal hier op deze pagina en kies er eentje die het beste bij je past. 🍏

mini prijs 

Waarom doen we dit?

Er zijn steeds meer mensen die duurzaamheid belangrijk vinden. En niet onterecht! Want, waarom duur doen, als het duurzaam kan? Het is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook zeker voor het milieu.♻️🌍

Niet iedereen heeft namelijk een MacBook nodig op plekken waar geen stopcontacten zijn.😉

Garantie

Ook krijg je bij onze OogAppletjes maar liefst 2 jaar garantie op de hardware van het product, zoals je van ons gewend bent, dus ook op de accu. Daar waar Apple op haar nieuwe producten standaard 1 jaar garantie geeft, geven wij 2 jaar garantie. Durven wij gewoon. Je hoeft dan ook echt niet te twijfelen of de kwaliteit wel helemaal in orde is.

extra energie