NerdService

Geen zorgen met NerdService!

Bij leapp werken zogenaamde leapp-Nerds: tech support voor mensen. Wij zorgen ervoor dat jij het meeste uit je nieuwe Mac haalt en jarenlang plezier hebt van je nieuwe aankoop.

De digitale wereld is complex, zeker nu er steeds meer devices en diensten aan toegevoegd worden. Soms loopt de samenwerking tussen deze devices en diensten niet zoals jij wilt en kun je het zelf niet oplossen. Dan zijn de leapp-Nerds er voor je. Onze Nerds weten tegen welke problemen je aan kunt lopen en hoe je deze snel kunt oplossen. Daarnaast weten ze hoe je het meest uit je digitale wereld kunt halen. Zo kun je slimmer werken.

Onze leapp-Nerds zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt, op afstand of op locatie. Ze kunnen alles via de telefoon regelen, kijken mee via onze app of komen fysiek langs. Onze service is waar en wanneer jij dat wilt. Snel, makkelijk en toegankelijk.

 

 

 Bekijk onze populairste diensten:

Mac Verhuisservice. Maak een vliegende start met je nieuwe Mac door onze verhuisservice. Onze leapp-Nerds helpen jou bij het installeren en in gebruik nemen van je nieuwe Mac. Ook verplaatsen ze alle gegevens en informatie van je oude naar je nieuwe apparaat. Zo kun je na je aankoop meteen weer door; wel zo makkelijk. 

Mac Check. Om jouw nieuwe Mac veilig en snel te houden, bieden we ook Mac checks aan. Bij deze halfjaarlijkse controle kijken de leapp-Nerds naar verschillende punten en geven ze je Mac meteen een onderhoudsbeurt. Ze lossen bestaande problemen direct voor je op. Op deze manier voorkom je vervelende problemen als virussen of een trage computer. Zo blijft jouw Mac optimaal presteren. 

Wifi installatie en optimalisatie. Haperende WiFi is niet meer van deze tijd, wij lossen het graag voor je op met de top-apparatuur van gerenommeerde aanbieders die we ook nog voor je instellen op een manier dat je veiligheid is gewaarborgd zonder dat dit gebruiksgemak in de weg staat. Win-win!

Mac SSD upgrade. Na een tijdje wordt elke computer trager. Dit komt vaak door de combinatie van een verouderde harde schijf en (te) veel bestanden op die schijf. Met een Solid State Drive (SSD) los je dit probleem op en maak je je laptop of computer tot wel vier keer sneller. Wij installeren deze voor jou en zetten je oude bestanden over. Zo is je computer weer als nieuw, maar wel met jouw vertrouwde gegevens en instellingen.

Ook voeren de leapp-Nerds een zakelijk assortiment voor diensten voor bedrijven tot tien werknemers

Zakelijk.

Naast deze services voor particulieren, bieden de leapp-Nerds ook zakelijke diensten aan voor bedrijven tot tien werknemers.

  • Digitale werkplek. Jouw digitale wereld moet ervoor zorgen dat je beter en sneller kunt werken. Wij richten je ideale werkplek in, bijvoorbeeld met nieuwe devices of clouddiensten. Hierdoor ben je altijd en overal bereikbaar. 
  • Business Quick Scan. Veel ondernemers hebben een heleboel verschillende digitale producten en diensten. In plaats van versnellen, vertragen ze het werkproces. Onze Quick-Scan brengt snel in kaart waar je als ondernemer staat in je digitale wereld en waar je kunt verbeteren.
  • Microsoft 365. Met Microsoft 365 kan jouw bedrijf volledig samenwerken in de cloud: chatten, bellen, bestanden delen en vergaderen. Allemaal op één plek, waar je ook bent. Nerds helpt jou bij het opzetten van je 365 omgeving zodat je er alles uit kunt halen, maar niet betaalt voor dingen die je niet gebruikt. Als zakelijk Nerds member krijg je bovendien toegang tot Microsoft 365 voor de laatste prijs van Nederland.
  • Google G-Suite. Dit is het meest innovatieve en toegankelijke cloudpakket, met slimme tools om samen te werken en bestanden uit te wisselen. G Suite is zeer populair in de media- en creatieve industrie. Nerds regelt jouw G-Suite, zodat jij meteen aan de slag kunt.
  • Domeinregistratie & hosting. Als zakelijke klant van Nerds heb je een persoonlijke agent die jou helpt met het online houden van je site. Geen complexe pakketten of dagen wachten op een reactie via de mail. Deze agent is altijd voor jou bereikbaar.
  • VoIP telefonie. Wil je wel of geen telefooncentrale? En interactieve menu’s? Nerds geeft je advies en helpt je kiezen voor de VoIP omgeving die precies doet wat jij nodig hebt.

En meer… Naast al deze services voor je Mac, doen de leapp-Nerds nog meer. We kunnen bijvoorbeeld  Smart Home beter laten werken, maar houden ons ook bezig met je iPhone of Windows device. Geen vraag is ons te gek, neem contact met ons op via klantenservice@leapp.nl en we gaan je helpen. Beloofd! Powerd by The Nerds.

 

Duurzaamheid

Heb je er wel eens stil bij gestaan dat als je een refurbished  Apple product koopt, je tegelijkertijd super goed bezig bent voor het milieu? ♻️📲💻

Een refurbished iPhone levert namelijk maar liefst 27(!) kilo minder CO2-uitstoot op. 
Een refurbished iPad 80 kilo minder CO-2 uitstoot. 
En een refurbished MacBook zelfs 170 tot 200 kilo!

Dat móet je toch een goed gevoel geven?!