Leveringvoorwaarden

Thuis laten bezorgen

Online bestellingen die op voorraad zijn én op een werkdag voor 16:00 geplaatst zijn en waarvan de betaling bij ons binnen is, worden dezelfde werkdag gratis verstuurd bij een bestelbedrag boven 25 euro. Bestellingen die op een werkdag na 16:00 of in het weekend zijn geplaatst worden de volgende werkdag verstuurd. 

Pakket online volgen

Als het pakket is overgedragen aan PostNL ontvang je van ons een e-mail met een track & trace-link. Hiermee kun je eenvoudig online jouw pakket volgen.

Tekenen bij ontvangst

Om er zeker van te zijn dat je pakket veilig wordt afgeleverd vragen we je te tekenen voor ontvangst. Als je niet thuis bent zal het pakket de eerstvolgende dag (met uitzondering van zondagen) nog een keer aangeboden worden. Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Je kan het pakket daar vanaf de volgende werkdag tot 2 weken later afhalen.

Afhalen in een van onze winkels

Online bestellingen kun je ook afhalen in onze winkels. Kies dan bij het afrekenen voor de optie 'Afhaal leapp store' en selecteer de winkel naar jouw keuze. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn besteld en waarvan de betaling bij ons binnen is, liggen de volgende werkdag in de winkel klaar. Bestellingen die na 16:00 of in het weekend zijn besteld liggen binnen 2 werkdagen in de winkel voor je klaar. Zodra je deze kan ophalen ontvang je daarover bericht.

Verzendingen naar het buitenland

Bij leapp verzenden wij kosteloos binnen Nederland. Het is niet mogelijk om bestellingen naar andere landen te laten versturen. 

Heeft u nog vragen? u kunt hier een vraag indienen.