leapp Rotterdam

Adres 

Van Oldenbarneveltstraat 146 
3012 GX Rotterdam
The Netherlands

rotterdam@leapp.nl

leapp Rotterdam is gevestigd nabij de Westersingel. Parkeren kan o.a. bij Parkeergarage Schouwburgplein (betaald). Ben je met het OV? Vanaf tramhaltes Lijnbaan, Kruisplein en Eendrachtsplein is het slechts minuten lopen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:00

Gesloten

Aangepaste Openingstijden

Vrijdag 10 april
Zondag 13 april
Maandag 14 april
10:00 - 18:00
Gesloten
Gesloten

Reparatie service

Wanneer jouw device kapot is wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Kom zo snel mogelijk langs in één van onze 12 leapp stores. Wij kijken samen wat de schade is en kunnen je aanbieden deze vakkundig te repareren. 

LET OP! Garantie reparaties doorlopen een ander traject.

 

Op zoek naar een iPhone, MacBook of ander Apple product? Bij leapp kun je terecht voor gebruikte Apple producten met de service van nieuw maar tegen een fractie van de nieuwprijs. Bezoek onze leapp stores om ons assortiment aan Apple producten te bekijken. Let op dat enkel PIN en Creditcard betalingen geaccepteerd worden, er is geen contant geld aanwezig.

In leapp store Rotterdam kun je terecht voor een vakkundige fix waar je bij staat! Wij geven jouw defecte device in een handomdraai een tweede leven.

 Beste service, scherpe prijs
 Vaak al binnen 30 minuten professioneel gerepareerd
 Reparatie in leapp store Rotterdam of kosteloos opsturen


Producten uitproberen

Kom langs om onze Apple producten, zoals iPhone, iPads, iMacs en MacBooks, zelf in de winkel uit te proberen. De modellen in onze showrooms wisselen, dus wil je zeker zijn dat deze winkel een bepaald product heeft staan, bel dan voorafgaand aan je bezoek.

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over een product en persoonlijk geadviseerd worden bij een aankoop? Wij helpen je graag de juiste beslissing te maken.

Bestelling afhalen

Online bestellingen kun je ook afhalen in onze winkel. Kies dan bij het afrekenen voor de optie 'Afhalen bij leapp Rotterdam'. Zodra de bestelling klaarligt ontvang je van ons bericht hierover.

Klantenservice

bij vragen over je aankoop staan wij je graag ten dienste. Ook voor het retourneren van online aankopen, het omruilen van je aankoop en reparaties kun je hier terecht.