Over ons

iPad met vraagteken

Organisatie

Al bijna 10 jaar zijn wij dé specialist in refurbishment. Als pionier zijn we in een paar jaar tijd uitgegroeid van Hollandse startup naar een de marktleider op het gebied van refurbishment.

 

 Onze missie


Onze missie is Apple producten breed bereikbaar maken. Wij bieden een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dat doen we door de producten van Apple een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar tegen flinke kortingen. Refurbishment noemen we dat.

 

Wij helpen onze klanten de beste keuze te maken. Dat gebeurt met een enorme gedrevenheid om het beste product en de beste service te leveren. De bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook als gepassioneerd, open en informeel, met serieuze kansen voor talent.

 

Meer informatie


 

Over ons product

Bij leapp vind je refurbished Apple producten, zoals iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Ontdek meer over refurbishment en onze productgarantie.

Over onze organisatie

leapp is een organisatie met een plat organigram. Hierdoor heerst er een informele sfeer met korte lijnen. Dat stelt ons in staat om sneller voor jou te kunnen werken. 

 

Ons kantoor is gevestigd:

Leapp BV

Burgemeester Verderlaan 11e

3544AD Utrecht

 

Let op: geen bezoekadres voor consumenten en wij hebben hier geen voorraad