MacBook Pro Touchbar

MacBook

  • Type gebruik
    Videobewerking
  • Inclusief besturingssysteem
    macOS Sierra
  • Alles wissen

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

The future is here

De MacBook Pro Touchbar is de meest futuristische binnen de MacBook Pro lijn. De MacBook beschikt over een Multi-Touch OLED-scherm. Deze Touchbar neemt plaats boven het toetsenbord en is eigenlijk de vervanger van werkbalk van eerder.

De Touchbar is volledig naar je eigen voorkeuren ingesteld. Ook is deze Touchbar adaptive. Hierdoor krijg je bij elke applicatie bijbehorende sneltoetsen zodat je sneller, efficiënter en gemakkelijker kan werken, ideaal!

Op de Touchbar zit ook een Touch ID. Hiermee kan je op je MacBook inloggen door middel van jouw vingerprint. Ook kan je hiermee je wachtwoorden op verschillende websites invullen door middel van jouw vingerprint.

 

Waarom een refurbished MacBook Pro met Touchbar?

Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de wereld. Refurbished devices zijn geen tweedehands apparaten maar devices die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De apparaten worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Daarnaast ontvang je twee jaar carry-in garantie! Ben jij op zoek naar waanzinnige MacBook Pro Touchbar 15 inch, maar heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!

Hulp nodig bij het vinden van de juiste MacBook?

Dat kunnen we ons goed indenken, het is een grote keuze en je kiest tenslotte niet elke dag een MacBook uit. Op onze MacBook keuzehulp pagina helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze.

USP's leapp