MacBook Pro

MacBook

  • Type gebruik
    Videobewerking
  • Resolutie
    2880 x 1800 Pixels
  • Alles wissen

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De laptop die alles aan kan.

De MacBook Pro is de krachtpatser onder de Apple MacBooks. Ben jij vaak op pad en wil je op een krachtige laptop kunnen werken? En wil je tegelijkertijd in meerdere programma’s kunnen werken? Dan past een MacBook Pro perfect bij jou. Dankzij het innovatieve besturingssysteem van Apple is de laptop zo gebruiksvriendelijk als je dat van Apple producten gewend bent. Omdat je uit verschillende specificaties kunt kiezen, vind je zeker het model dat perfect bij jouw wensen past. Wij adviseren je graag!

Werkplek MacBook ProWerkplek MacBook Pro
Zo kan jouw werkplek er uit zien

Waarom een refurbished MacBook Pro?

Misschien wel de beste oplossing voor iemand die op zoek is naar een Apple product die aan de portemonnee en aan het milieu denkt. Daarnaast zijn onze MacBooks op 50 verschillende punten door onze specialisten gecontroleerd, getest, schoongemaakt, en gerepareerd waar nodig. Misschien heeft een laptop een kleine imperfectie, en is de ander zo goed als nieuw, maar uiteindelijk zijn ze technisch gezien in perfecte conditie! En om dit nog af te sluiten krijg je bij elke MacBook die je bij leapp aanschaft een 2 jaar carry-in garantie.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste MacBook Pro?

Dat kunnen we ons goed indenken, het is een grote keuze en je kiest tenslotte niet elke dag een MacBook uit. Op onze MacBook keuzehulp pagina helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze.