MacBook Pro Retina

MacBook

  • Type gebruik
    Videobewerking
  • Resolutie
    2880 x 1800 Pixels
  • Alles wissen

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Refurbished MacBook Pro Retina

Bij leapp helpen we je graag aan een prachtige MacBook Pro. Onze MacBook Pro's zijn allemaal uitgebreid klaargemaakt voor een tweede leven en zijn van binnen nog net zo goed als toen ze voor het eerst door Apple verkocht werden. Dus als je wat geld wil besparen en het niet erg vind dat je MacBook één of twee krasjes heeft, dan ben je bij leapp aan het juiste adres. Zo hebben we je voor jou ook deze prachtige MacBook Pro's Retina, van voor het Touchbar tijdperk. Dus ben je geen fan van de Touchbar maar wil je ook niet het maximale moeten betalen voor de allernieuwste MacBook Pro's? Bekijk dan eens deze prachtige refurbished opties!

Waarom een Refurbished MacBook Pro Retina kopen?

Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de wereld. Refurbished devices zijn geen tweedehands apparaten maar devices die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De apparaten worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Daarnaast ontvang je twee jaar carry-in garantie! Ben jij op zoek naar waanzinnige MacBook Pro Retina, maar heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!

Hulp nodig bij het vinden van de juiste MacBook?

Dat kunnen we ons goed indenken, het is een grote keuze en je kiest tenslotte niet elke dag een MacBook uit. Op onze MacBook keuzehulp pagina helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze.